SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ölenlerden Malatyalı Olanlar

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:50:35
Ölenlerden Malatyalı Olanlar
A- A+ PAYLAŞ

Ankara'daki bombalı saldırıda yaşamını yitiren ya da yaralananlar arasında, "Emek, Barış ve Demokrasi" mitingi için Malatya'dan gidenlerin de bulunduğu bildirildi.

MALATYA'DAN GİDENLERDEN KİMLİĞİ BELİRLENEN 10 ÖLÜ..

Bombalı saldırıda ölenler arasında, ilk belirlemelere göre Malatya'dan giden 10 kişi de bulunuyor.

Bu kişilerin adları şöyle:

1-Eren Akın (Yanda fotoğrafta)

2-Gülbahar Aydeniz (Yanda fotoğrafta)

3-Onur Tan (Yanda fotoğrafta)

4-Canberk Bakış (Yanda fotoğrafta)

5-Kasım Otur (Toplu fotoğrafta işaretli olan)

6-Sezen Vurmaz (Üstte fotoğrafta)

7- Gözde Aslan (Üstte fotoğrafta)

8- Umut Tan (Üstte fotoğrafta)

9- Mehmet Ali Kılıç (Üstte fotoğrafta)

10-Mehmet Hayta (Üstte fotoğrafta)

Bu isimlerden Eren Akın, Gülbahar Aydeniz, Onur Tan, Umut Tan, Mehmet Ali Kılıç, Mehmet Hayta ve Gözde Aslan'ın CHP Malatya İl Gençlik Kolu üyesi oldukları, Canberk Bakış'ın Halk Müziği Sanatçısı Abdullah Bakış'ın oğlu, Kasım Otur'un Birleşik Taşımacılık Sendikası (BTS)'nın Malatya eski şube başkanı, Sezen Vurmaz'ın ise Malatya Maliye çalışanı olduğu haber alındı. Sezen Vurmaz'ın kızının ise patlamada ağır yaralandığı bildirildi. Onur ve Umut Tan'ın amca çocukları olduğu öğrenildi.

İKİ MALATYALI DAHA..

Bu arada, mitinge Tarsus'tan giden Doğanşehir- Dedeyazılı Metin Peşmen ile Elbistan'dan kocasıyla birlikte giden Akçadağ Kürecik Dumuklu'dan Seyhan Yaylagül'ün de bombalı saldırıda yaşamlarını yitirdikleri belirlendi.

Metin Peşmen'in cenazesi ailesinin bulunduğu Tarsus'ta, Seyhan Yaylagül'ün cenazesinin ise Dumuklu Mahallesi (köyü)'nde toprağa verildiği bildirildi.

FOTOĞRAFLAR: Miting için Cumartesi akşam Malatya'dan Ankara'ya hareket eden CHP Gençlik Kolları otobüsündekilerden önde daire içerisinde belirtilen, bombalı saldırıda ölen BTS Malatya eski şube başkanı Kasım Otur. Siyah beyaz fotoğraf saldırıda ölen Malatya'da görevli Maliye memuru Sezen Vurmaz ile ağır yaralanan kızı Özden Vurmaz. Diğer fotoğraflar ölenlerden Eren Akın, Gülbahar Aydeniz, Canberk Bakış, Sezen Vurmaz, Gözde Aslan, Onur Tan, Umut Tan, Mehmet Hayta, Metin Peşmen, Seyhan Yaylagül

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız