SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Olaylar Ürkütücü Boyutlarda.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:51:12
A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya’daki asayiş olaylarında geçmiş yıllarla kıyaslandığında gözle görülür artış yaşandığını belirterek “Ekonomik şartların doğurduğu travmalar, sosyal ve ekonomik yapının bozulması, asayiş olaylarını tırmandırıyor” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya’da artan asayiş olaylarını gündeme getirdi. Özellikle 2014 yılında Malatya merkezi ve ilçelerinde asayiş olaylarında artış yaşandığını kaydeden Ağbaba, "Ekonomik şartların doğurduğu travmalar, sosyal ve ekonomik yapının bozulması, asayiş olaylarını tırmandırıyor” dedi.

Ağbaba, İçişleri Bakanı Efkan Ala tarafından cevaplandırılması istemiyle konuyla ilgili bir de soru önergesi verdi. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Malatya genelinde son günlerde artan asayiş olayları ürkütücü boyutlara varmıştır.Şehirde hemen hemen her gün sokaklarda silahlar çekilmekte, insanlar öldürülmekte veya yaralanmaktadır. Geçmiş yıllarla kıyaslandığında artan şiddet olayları Malatyalıları tedirgin etmektedir.”ifadelerini kullandığı önergesinde  İçişleri Bakanı Efgan Ala’ya “2002-2014 yılları arasında Malatya ilinde meydana gelen cinayet sayısı kaçtır? Aynı dönemde silahla veya bıçakla yaralamalı olay sayısı kaçtır?2014 yılı ilk 8 ayında meydana gelen cinayet sayısı kaçtır? Aynı dönemde silah veya bıçakla yaralamalı olay sayısı  kaçtır? Türkiye genelinde artan cinayet olaylarının ardından Bakanlığınız tarafından bilimsel araştırma yapılmakta mıdır? Asayiş olaylarındaki artışın sebebi nedir?” sorularını yöneltti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız