SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ne Çabuk Geçti Zaman…?

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:32:23
Ne Çabuk Geçti Zaman…?
A- A+ PAYLAŞ

Bugün 15 Nisan.. Ömür takviminden düşen bir yaprak, MalatyaHaber’in 12. yaş gününü müjdeliyor…

Her zaman öncü, ilkelerinden taviz vermeyen Malatya’nın özgür sesi MalatyaHaber, sizlerden aldığı güçle 12'nci yaşına girmenin mutluluğu içinde…

Sevgili MalatyaHaber dostları; 

Hızla büyüyen teknoloji ile internet sitelerine ilgide büyüdü. Malatya'mız da bu ilgiden nasibini yeterince aldı almaya da devam ediyor. Çok sayıda haber sitesi bizden sonra hayata geçti.

Onlara öncülük etmek, onlara 'ağabeylik' yapmak güzeldi. Kimi özgün olmaktan uzak MalatyaHaber’deki haberleri 'copy-paste' (kopyala-yapıştır) yaparak sözde “habercilik” yapsa da biz onları, öncelikle okurun "hırsızlık tanıklığına" havale ettik...

Ancak, bu süreçte bizi en çok şaşırtan, artık bunu da yapmazlar, dediğimiz bir girişim oldu. Aslında insanın olduğu yerde hiçbir şeye şaşmamak lazım diyor ya yazar o misâl! 

Bir 'uyanık’(!), www.malatyahaber.com markamızın sonuna kurduğu bir şirket vasıtasıyla “tr” ekleyerek yayın hayatına başladı. Yılların emeğini hiçe sayan bu uyanığa “Türk Adaleti” gereken cevabı verdi ve bu siteye karşı açtığımız davayı kazandık. Sizi detaylarla meşgul etmeyeyim kısa bir süre sonra “tr” uzantısı sitenin gerçek sahiplerine yani “MalatyaHaber”e iade edilecek.

-----

Yaşamın kıyısında özel olan bir hediye almak gibidir yeni bir yaşına girmek. Bu yeni yaşımızda bizlerden desteğini esirgemeyen tüm dostlara sonsuz teşekkürler…

Sağlıcakla kalın!

Günleriniz hep aydınlık olsun!

Yüreklerindeki sevgi daim olsun!

Suat KOZLUKLU

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız