SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mücadele Karşılık Buldu"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:58:59
A- A+ PAYLAŞ

Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Can Cankesen, beraberindeki sendika yöneticileri ile birlikte AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi’yi ziyaret ederek, bir süre görüştü. 

Ziyarette konuşan Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Can Cankesen, “Malatya’daki mevcut iki şubemiz ile birlikte teşkilat ziyaretleri nedeniyle Malatya’dayız. Sendikamız ulaştırma iş kolunda yetkili sendikadır. Memur-Sen Türkiye’nin en büyük ve yetkili konfederasyonu. Bu bağlamda bizim Ulaşım Memur-Sen olarak Türkiye çapında 73 şubemiz var. Malatya’da da 2 tane şubemiz var. Burada havayolu ve demiryolu çalışanları başta olmak üzere Ulaşım Bölge Müdürlükleri çalışanları olmak üzere bir çok birimde faaliyet göstermekteyiz. Hem teşkilatlarımızı ziyaret ettik hem de AK Parti İl Başkanlığına nezaket ziyaretinde bulunduk. Elimizden gelen gayretle çalışanlarımızın hakkını korumaya çalışıyoruz. Bu yıl toplu sözleşme yapacağız. Bu toplu sözleşme ile 2 milyon 600 çalışan ve 1 milyon 800 bin emekli olmak üzere yaklaşık 5 milyon çalışanın hakkını savunmak üzere masaya oturacağız. Önümüzdeki dönem için çalışanlarımıza her türlü kazanım sağlama adına gayretlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ise ziyaret için teşekkür ederek, şunları söyledi:

“İnsanlar geçmişi çok çabuk unutabilir. Özellikle AK Parti’nin iktidarından sonra memurların sendikaya kavuştular ve bu noktadaki mücadeleleri karşılık buldu. Yetkili sendikaların belirlenerek toplu sözleşme hakkının verilmesi, ayrıca sosyal hakların iyileştirilme noktasında sendikalarımızın çalışma şartları ve çalışma barışının korunmasında, işyeri şartlarının iyileştirilmesi, bayan çalışanların sosyal haklarını iyileştirilmesi noktasında da verilen mücadeleleri takdirle karşılıyoruz. Bizim için çalışanların huzuru ve barışı özellikle işyerindeki mutluluğunun da verimi artıracağına inanıyoruz. Verimin arttırılması demek, insana hizmet demektir. Biz insanı önceleyen ve insanı odaklayan bir parti olarak da hem çalışanlar ve hemde hizmet alanlar noktasında ikisinin mutlu olduğu, ikisinin de hizmet aldığı bu çalışma barışının korunduğu, çalışma şartı bizimde arzumuz”

Tüfenkçi ve Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Can Cankesen bir süre sohbet etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız