SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Motosiklet Şovu Seçmeleri

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:51:22
Motosiklet Şovu Seçmeleri
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Şov Takımı seçmelerinin bir ayağını Malatya’da yaptı. 

TMF tarafından bu yıl hayata geçirilen şov takımı kurma çalışmaları kapsamında, şov takımı seçmelerinin ikinci ayağı Malatya Belediyesi’nin yanındaki fuar alanında gerçekleştirildi.

Hava muhalefeti göz önünde bulundurularak, sadece Cumartesi günü yapılan seçmelere 9 sporcu katıldı.

Malatya’daki gerçekleştirilen şov takımı seçmeleriyle ilgili açıklamada bulunan TMF Asbaşkanı Hamit Dizman, seçmelerin çok güzel bir ortam içerisinde gerçekleştirildiğini söyledi.

Şov takımı seçmelerinin ikinci ayağını Malatya’da yaptıklarını belirten Dizman, “Türkiye Motosiklet Federasyonu olarak Şov Takımı kurma çalışmaları kapsamında seçmelerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu anlamda Malatya’da seçmelerimizin ikinci ayağını gerçekleştirdik. İyi ki seçmelerin bir ayağını Malatya’da yapmışız” dedi.

Hamit Dizman, seçmelerin ilk ayağının İzmir’de yapıldığını hatırlatarak, “Seçmelerin ilk ayağını İzmir, ikinci ayağını ise Malatya’da yaptık. Seçmelerimiz 15-16 Aralık tarihlerinde Alanya’da devam edecek. 28 Aralık’ta da İstanbul seçmelerimizi yapıp, 29-30 Aralık tarihlerinde yine İstanbul’da finalimizi yapacağız. Bu anlamda seçme sonuçlarımızı Alanya seçmelerinin ardından açıklamayı planlıyoruz” diye konuştu.

Dizman, şov takımı seçmesine katılan sporculara katımlı belgesi verdiklerini de sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız