SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Malatya'mız İçin, Tüm İlçelerimiz İçin Hayırlı, Güzel Sonuçlar Doğuracak"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Ersin Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı, merkez Battalgazi ilçesindeki Fatih İlkokulunda 2327 numaralı sandıkta oylarını kullandı.

Vali Yazıcı, sandığın kurulu olduğu dersliğe gelerek vatandaşların oy kullanmasını bekledi. Sıra kendisine gelen Vali Yazıcı, oyunu kullandıktan sonra gazetecilere, demokratik hakkını kullandığını belirterek, hayırlı olmasını diledi.

Doğu illerinde saat 07.00'de oy kullanımının başlaması dolayısıyla Malatya'da oy kullanımının 07.00 itibarıyla gerçekleştirilmeye başlandığını ve şu saat itibarıyla bir sorun bulunmadığını dile getiren Yazıcı, "Bizim ilimizde de 13.00 itibarıyla 2 bin 9 sandıkta oy kullanımı devam etmektedir. Malatya'mızda 542 bin 177 seçmenimiz var. Oy kullanımı süresi içerisinde herhangi bir olumsuzluğa şu ana kadar rastlanmamıştır. Sahada 4 bin 844 güvenlik görevlimiz, jandarma ve polisimiz görev almış durumda. Sağlık problemi olan, evinden çıkmakta güçlük çeken vatandaşlarımız için de 8 seyyar sandığımız aktif bir şekilde sahada dolaştırılmakta, ilgililere ulaştırılmaktadır. Konteynerlerde de 131 tane konteynerimizde oy kullanımı devam etmekte oralarda kurulan sandıklarda. İnşallah memleketimiz için, Malatya'mız için, tüm ilçelerimiz için hayırlı, güzel sonuçlar doğuracak, demokratik bir seçimi birlikte gerçekleştiriyoruz." diye konuştu.

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız