SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Sporculara Davet

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:29:32
Malatyalı Sporculara Davet
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden milli takımlara dokuz sporcu, iki antrenör davet edildi. 

Masa Tenisi Federasyonunun 2015 yılı faaliyet programında yer alan, 15 - 19 Nisan 2015 tarihleri arasında Fransa’nın Metz Şehrinde yapılacak olan Fransa Yıldız ve Gençler Açık Masa Tenisi Turnuvasına Malatyalı sporcu Alican Şeker de davet edildi.

Atletizm Federasyonun 2015 yılı faaliyet programında yer alan, 28 Mart - 19 Nisan 2015 tarihleri arasında Balıkesir Ayvalık’ta yapılacak olan Balkan Yürüyüş Milli Takım Hazırlık Kampına Malatyalı sporculardan Haydar Nurullah Kara, Mustafa Özbek, Serkan Doğan, Derya Karakurt ve Salih Korkmaz milli takım sporcusu olarak, Erdal Altuntaş, Halil Yılmaz ve Fatih Yılmaz ise antrenör olarak davet edildi.

Tekvando Federasyonu’nun 2015 yılı faaliyet programında yer alan, 1 - 12 Nisan 2015 tarihleri arasında Antalya Side’de yapılacak olan Tekvando Gençler Sporcu Gelişim Kampına ise Ali Menekşe, Ali Yabaş, Şerife Sıla Gökkaya davet edildi.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Göğsümüzü kabartan sporcularımız Alican Şeker, Ali Menekşe, Ali Yabaş, Şerife Sıla Gökkaya, Haydar Nurullah Kara, Serkan Doğan, Derya Karakurt, Salih Korkmaz, Mustafa Özbek ve antrenörlerimiz Erdal Altuntaş, Halil Yılmaz ve Fatih Yılmaz’ ı tebrik eder, Milli Takım Kamplarında, Ulusal ve Uluslararası Şampiyonalarda başarılar dileriz” denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız