SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Malatya'da Gündem Deprem Olmalı, İkincisi İhanet.."

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Malatya’da ticaret ayağa kaldırılmadan, depremin yaraları sarılmadan hiçbir siyasetçiye rahat yüzü yoktur.” dedi.

Başkan Keskin, “Herkes gündemini sadece ve sadece Malatya’ya ve depreme odaklamalı. Malatya’da insanlar çadırda kalırken, insanlar konteynerler de kalırken, aynı anda evini, işini, sermayesini, ticaretini kaybetmiş olan binlerce insan varken, şehrini kaybetmiş yüzbinlerce Malatyalı varken, depremin dışında ikinci bir gündem Malatyalılara ihanettir. Malatya’da ticaret ayağa kaldırılmadan, depremin yaraları sarılmadan hiçbir siyasetçiye rahat yüzü yoktur. Malatya eski günlerine getirilmeden hiçbir siyasetçiye rahat yüzü yoktur. Bütün siyasi partiler, bütün adaylar; Malatya’nın yarını için çözüm önerilerini, projelerini ortaya koysunlar. Bugün, tarihinin en büyük yıkımını yaşayan Malatya’da siyasi partilerin ve adaylarının söyleyecek sözü, yapacağı proje bir yok mu?” şeklinde konuştu.

Keskin şunları söyledi: 

“Tüm esnaf ve sanatkarlarımıza çağrıda bulunuyorum; gelen her siyasetçiye kapınızı açın, çay ısmarlayın, ama taleplerinizi, sorunlarınızı ve sıkıntılarınızı da anlatın. Verdiği sözü yerine getirmeyenlerin, sorunlarınızı çözemeyenlerin, taleplerinizi takip etmeyenlerin de bir daha kapınıza gelmemesini, sokağınızda geçmemesini de sözlerinize ekleyin. Siz bu tavrınızı ortaya koyun, bakalım o zaman kaç tanesi memlekette rahat gezebilecek?  Bir bütün halinde sorunlarımıza, taleplerimize ve Malatya’mıza sahip çıkarsak sonuç alırız. Hep birlikte, saha da Malatya için mücadele edelim. Dışarıdan sosyal medya mesajları vermekle sonuç alamayız.”

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Malatya (1 yıl önce)
    Siyasiler gayet rahatlar. Vicdanları da rahatmis ciklamalar o yönde
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ali (1 yıl önce)
    En büyük ihaneti Malatyalıya kiralık ev ve işyeri sahipleri yapıyor.Anormal fahiş fiyatlarda kira bedeli isteyenmi dersin.Bir yıllığını peşin isteyenmi dersin.Utanıyorum bunlarla hemşehri olmaktan.Allah bunlarıda benim düştüğüm duruma düşürsün inşallah.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Esnaf (1 yıl önce)
    Sayın başkan bu siyasilerden bi yol olmaz kaldırım yapan eski binaları boyayıp bunuda tören le açan bi kafa yapısına bu memleket teslim edilmez siz direk bakanla bu işi çözün bukadar skıntı çekecez bari güzel bir proje ile yeni bir çarşı merkez yapılsın
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Emir (1 yıl önce)
    Doğru söze ne denir.Şevket bey'e helal olsun. maalesef yerel idareciler ve bir kısım veliller beceriksiz ve kalifiyesiz. Çözüm üretme kapasitesine sahip değiller. Ankarada ayağını basa basa yumruğunu vura vura milletin derdini anlatacak hakkını arayacak yeterlikte değiller.her nedense "sorun yok halk gayet memnun" havası yaratıyorlar. gerçi depremden önce de bakan çavuşoğlunun malatyadaki esnaf ziyaretinde esnaflar "hiç bir sıkıntımız yok daha iyi olamayız" demişlerdi. Dışarıya ve yabancıya karşı Hep bi iyi görünme çabası. Malatyanın diğer gelişmiş batı şehirleri ile rekabet edebilecek ekonomik güce sahip olmaması, sosyal ve kültürel geri kalmışlık, insanları sindirmiş ve içine kapatmış. Yöre insanının dünyadan haberi yok.Televizyonda hindistan sokaklarını gördümü gülüyor.kendi şehri daha beter farkında değil.malatya depremden önce de deprem olmuş gibiydi.çarşı denen yer mezbelelikti.her şey sokakta, trafik keşmekeş.cezmi kartay akpınar emeksiz çevreyolu altı niyazi mısri civarı ve sayamayacağım mahalle vesairede ahır olmayacak yerler dükkan işyeri olarak çalışıyordu.bu anlamda şehrin yeniden inşaası için deprem bi fırsat oldu.çok şükür hatay gibi tarihi değer ve yapılarımız yok.yeniden inşaa kolay olur !
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Ticaretinizin yeniden ayağa kalkması için memurlara şartsız tayin hakkı verilmemesi mi gerekiyor? Lütfen bırakınız insanlar başka illere tayin istesin ve şehirden ayrılsınlar. Daha sonra kalan nüfus ile yeni bir planlama yapın ve şehrin küçüleceği gerçeğini artık kabul edin. Şehri yeniden ayağa kaldıracağız diye geriye kalan bir avuç sağlam evin kiraları 10bin TL oldu. Şehri ayağa kaldıralım derken en büyük darbeyi, şehri aynı nüfus ve ticari hacim ile hemen ayağa kaldıracağız diye düşünenler, vuruyor.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Ticaretinizin yeniden ayağa kalkması için memurlara şartsız tayin hakkı verilmemesi mi gerekiyor? Lütfen bırakınız insanlar başka illere tayin istesin ve şehirden ayrılsınlar. Daha sonra kalan nüfus ile yeni bir planlama yapın ve şehrin küçüleceği gerçeğini artık kabul edin. Şehri yeniden ayağa kaldıracağız diye geriye kalan bir avuç sağlam evin kiraları 10bin TL oldu. Şehri ayağa kaldıralım derken en büyük darbeyi, şehri aynı nüfus ve ticari hacim ile hemen ayağa kaldıracağız diye düşünenler, vuruyor.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • murat (1 yıl önce)
    valla sevket keskin senin bakış açın da ilginç,aKP vekilleeri hatalı ama cumhurbaslkanımız yanlıs yönlendirilmiş.yok kardesim kimsenin yanlıs yönlendirildiği yok
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Bynedim (1 yıl önce)
    Lüks arabayla gezip fakir çığırtkanlığı yapmak ne garipsin hayat…!
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Güldür güldür (1 yıl önce)
    Önce sen açıkça bir Selahattin Gürkan’a tavrını koyda görelim. Sabah akşam adamın arkasında dolaşıyorsun. Milletin aklıyla alay etme. Topu taca atma. Selahattin Gürkan’a tek laf etme kalk esnafa akıl ver. Sen oda başkanı olarak verha demeç ver. Birilerini suçla ki kimse senin kabahatlerini görmeye. Oldu gözlerim gülmekten doldu.
    %85
    %15
    Yanıtla