SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Çakmak Kışlasında 101 Pare Top Atışı Yapıldı

Çakmak Kışlasında 101 Pare Top Atışı Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yemin töreni dolayısıyla 2. Ordu Komutanlığı tarafından Malatya’da 101 pare top atışı gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Genel Kurulu'nda, mazbatasını aldıktan sonra ant içerek görevine başlaması nedeniyle  Reisi Cumhur İntihabı ilanı için Malatya’da 2. Ordu Komutanlığı tarafından Çakmak Kışlasında 101 pare top atışı yapıldı.

Çakmak Kışlasında yapılan top atışlarına ilişkin video Milli Savunma Bakanlığının sosyal medya hesaplarında paylaşıldı. 

Milli savunma Bakanlığının sosyal medya hesabından yapılan açıklama da, “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın göreve başlaması dolayısıyla; Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerimize ait birliklerde ve görevdeki gemilerde 101 pare top atışı gerçekleştirildi.” denildi.

Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız