SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Ekibi Play-Off'ta

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:32:40
Malatya Ekibi Play-Off'ta
A- A+ PAYLAŞ

Voleybol Erkekler Bölgesel Ligi Müsabakaları kapsamında Malatya Grubu'nda Elazığ Akçakiraz Belediye'yi 3-1 yenen Malatya Öncü ve İzcilik Gençlik, grubu 9 puanla birinci sırada tamamlayarak, Play-Off'ta mücadele etme hakkını kazandı.

Bölgesel Lig müsabakaları kapsamında Malatya Grubu'ndaki maçlar tamamlandı. Battalgazi Spor Salonu'nda oynanan müsabakaların son gününde Malatya Öncü ve İzcilik Gençlik ile Elazığ Akçakiraz Belediye, grubu lider tamamlamak için karşı karşıya geldi.

Emre Aker ile Mikail Şimşek'in yönettiği müsabakayı 3-1 kazanan Malatya Öncü ve İzcilik Gençlik, grubu birinci tamamladı. Malatya Öncü ve İzcilik Gençlik, 13-15 Şubat tarihlerinde Adıyaman Kahta'da yapılacak olan Play-Off müsabakalarında mücadele edecek. Setler: 1.set: 25-15, 2.set: 25-18, 3.set: 25-11, 4.set: 25-11.

Malatya Öncü ve İzcilik Gençlik Voleybol Takımı Kulüp Başkanı Cengiz Uğur, sağlıklı ve topluma faydalı bireyler yetiştirme adına sportif faaliyetlere önem verdiklerini ifade etti.

Bölgesel Lig'de Malatya Grubu'nda oynanan müsabakalar sonucunda birinci olduklarını anımsatan Uğur, "Malatya grubundaki müsabakalar bir hayli çekişmeli geçti. Elazığ Akçakiraz Belediye ile oynadığımız müsabakayı 3-1 kazandık ve Play-Off'a gitme hakkını elde ettik. Play-Off'ta da elimizden geleni yapacağız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız