SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Malatya Eğitim Vakfı, Malatyalıların Gözbebeğidir"

A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Malatya Eğitim Vakfı (MEV) Yönetimini, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) ağırladı. Fendoğlu, yaklaşık 40 yılda 33 bin öğrenciye burs veren Malatya Eğitim Vakfı’nın Malatya’nın gözbebeği kuruluşlarından birisi olduğunu  ifade etti.

MEV Başkanı Mustafa Necati Tecdelioğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MEV Ankara Şubesi Yönetim Kurulu üyelerini TBMM’de ağırlayan Fendoğlu, burada MEV Yönetimi ile yapılacak çalışma ve projeler konusunda istişarede bulundu.

MHP Malatya Fendoğlu ziyarete ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Bugün Malatya Eğitim Vakfı'mız misafirimizdi. TBMM tarafından Üstün hizmet Ödülü ile onurlandırılmış kurulduğu 1985 yıldan günümüze kadar Ülkemizin ve Malatya'mızın geleceği için binlerce gencimizin eğitim hayatına destek vermiş Malatya Eğitim Vakfı'mızın Başkanı, Başkan Yardımcıları ve yönetim Kurulu üyelerimiz ile Malatya'mızın geleceği için yapılacak işleri istişare ederek, hasbihal ettik. Ziyaretlerinden dolayı Malatya Eğitim Vakfı'mızın değerli yönetim kurulundaki Malatya sevdalısı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Fendoğlu, “Yaklaşık 40 yıldır Malatyalı binlerce gence burs sağlayarak devletimize ve milletimize hizmet eden nesillerin yetişmesine katkı sunan Malatya Eğitim Vakfımızın yönetimini Gazi Meclisimizde misafir ederek, Malatya’nın geleceği ve sorunlarına yönelik istişarede bulunduk. Şimdiye kadar 33 bin gence burs veren Malatya Eğitim Vakfı, Malatyalıların gözbebeğidir.” açıklamasını da yaptı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Efsane Malatyasporlu 1966 (4 ay önce)
    Malatya Eğitim Vakfı binlerce öğrenciye burs vererek Vatanına,Milletine büyük hizmetler sunan nesillere vesile olmuştur, gerçekten hiç bir ayrım yapmadan herkese eşit mesafede duran, hiç bir siyasi partinin arka bahçesi olmadan ayakta kalmayı başaran ender STK'ların başında gelmektedir, destek veren tüm iş insanları, bürokratlar ve siyasilere teşekkürler.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • yıldırım (4 ay önce)
    ildışındaki halbur üstü malatyalı kişiler ve iş insanları malesef malatyamıza yabancı gibiler. sebebi belediye başkanları ve milletvekilleridir.. gaziantep ve kayseriye bakıyosun iş insanları kendi memleketlerine yatırım yaparlar neden yaparlar belediye başkanları ve milletvekileri holding ve iş insanlarıyle süreli bir araya geliyorlar memleketlerine davet edip yemekli aktiviteler yapıyolar. malatyamızda bu yok ya ne olur ara sıra bir araya gelin ayda bir iki ayda bir üç ayda bir malatyaya davet edin bir araya gelin malatyayı il dışındaki iş insanı malatyalılara sevdirin ama milletvekilleri ve belediye başkanları buna duyarsız kalırsa il dışındaki iş insanları malatyaya yabancı gibi olurlar bu ayıpta malatyalı yöneticilere ait
    %100
    %0
    Yanıtla