SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Malatya Baba Ocağımızdır, Terk Etmeyeceğiz"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Malatya’da hayatın olduğunu gösterebilmek adına durumu ve sıkıntısı olmayan tüm esnafları işyerlerini açmaya bir kez daha davet ederek, “Malatya baba ocağımızdır, terk etmeyeceğiz. Birlik olacağız, birlikte kalacağız.” dedi.

Aynı zamanda Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi olan MESOB Başkanı Şevket Keskin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da, “Malatya'mız büyük depremlerde büyük yara aldı.  Birimiz hepimiz için, hepimiz birimiz için yaralarımızı sarmak için BİRLİK OLACAĞIZ, BİRLİKTE KALACAĞIZ. Dükkanı müsait olan tüm esnaflarımızı işyerlerini açmaya davet ediyorum. Malatya baba ocağımızdır, terk etmeyeceğiz.” diye konuştu.

Keskin, şehiriçi ulaşımdaki minibüslerinde depremlerde bina enkazlarından dolayı kapanan bazı yol ve güzergahların açılması ile birlikte çalışmaya başladığını belirterek, “Esnafımız Malatya'da hayatın olduğunu göstermek için elinden gelen her türlü katkıyı ve desteği verecektir.  Minibüslerimiz de güzergahlarında seferlerini yapmaya başladılar. Şehrimizi yeniden birlikte yaşanabilir kılacağız.” ifadelerini kaydetti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Ali Bilek (1 yıl önce)
    Ben esnaflar sitesinde ayakkabı imalatçısıyım dukkan yıkıldı içindeki malları koruyacak yer bulamiyorum bana yardımcı olur musunuz madurum dukkanin içinde mallar var yardimci olurmusunuz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Pırasa (1 yıl önce)
    Başkan sende 30 senedir bir sanayi dikemedin. Komple ağır hasar vermişler. Haberin bile yoktur. Altay kışlasına sanayi yapacaklardi orası da konuta gitti. Ne olacak sanayi ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Başkan ne yapalım söyle malatya mi kaldı gurban kimsenin evide kalmadı bir kaç güne bizde gidiyoruz söyle ne yapalım başka Allaha emanet ol Malatyam çocukluğum gençliğim hepsi burda geçti dedik çocuklarda burda büyüsün oda olmadı
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Şerif Dereli (1 yıl önce)
    Arkadaşlar başkan zaten dükkanı müsait olan diye belirtiyor. Hasarsız yada az hasarlı olanlar gelip açarsa bu şehir için insanlar içinde psikolojik olarak olumlu etkide bulunur. Belki siftah yaparız yapmayız ama insanlara esnaf olarak çabamızı gösterelim. Esnafa destek olarak ta haklısınız biz bir "Bismillah" diyelim ki devlet büyüklerimizden odalardan da destek isteyelim.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • kadir (1 yıl önce)
    emekli olmayı düşüyor mu sayın başkanımız
    %78
    %22
    Yanıtla
  • İbrahim (1 yıl önce)
    Sayın Şevket keskin bir esnaf olarak sizden daha çok istiyoruz dükkanımızı açmayı siftah ta etmesek yine açarız ama dükkanlar %80 hasarlı nasıl yapalım çağrı yapıyor sunda dükkan kaldıda bizmi gelmedik
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Recep (1 yıl önce)
    Başkanım işyerimiz ağır hasar aldı gelek açalım da gurban aha sen de nasıl edek
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Murat (1 yıl önce)
    Siz esnaf için ne yapacaksınız sayın başkan esnafı ayağa kaldırmak yükünü azaltmak için planlarınız neler hani Oda başkanısınız ya
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Pırasa (1 yıl önce)Murat isimli kullanıcı yorumuna
    Cumhurbaşkanı ne derse biz yaptırdık diyecek onu bekliyor.
    %100
    %0
    Yanıtla