SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Malatya, 2024- 2025 Sezonunda BAL'da 6 Takımla Temsil Edilecek

Malatya, 2024- 2025 Sezonunda BAL'da 6 Takımla Temsil Edilecek
A- A+ PAYLAŞ

Malatya, 2024- 2025 Futbol sezonunda Bölgesel Amatör Ligde (BAL)'da 6 takımla mücadele edecek.

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi şampiyonunu ve BAL'a çıkacak takımı belirleyecek 2. final maçı 12 Mayıs Pazar günü saat 15.30'da Yeşiltepe 1 No'lu sahada oynanacak. A grubu birincisi Hekimhan Belediye Girmanaspor ile B grubu birincisi Yazıhan Belediyespor arasındaki finalin ilk maçı 0-0 sonuçlanmıştı.

BAL'da önümüzdeki sezon da devam edecek Malatyaspor'un yanı sıra, 6 Şubat depremleri nedeniyle, geçtiğimiz sezon için 'maazeretli' olarak BAL'a katılmayan Yeşilyurt Belediyespor, Malatya İdmanyurdu ve Arapgirspor takımları ile 3. Ligden düşen Malatya Arguvanspor'un yanı sıra 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi Şampiyonu takımla birlikte Malatya 6 takımla ligde temsil edilecek.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız