SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Lösemili Çocuklardan Ziyaret

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:38:55
Lösemili Çocuklardan Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Vasip Şahin, “Devletimiz , lösemili çocuklara sağlık ve sosyal hizmetler veriyor. Gereğini yapıyor” dedi. 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın yıldönümü nedeniyle lösemili çocuklar ile ailelerini makamında kabul eden Vali Şahin, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Ziyarette konuşan Vali Şahin,”Bu çocuklarımız biraz daha özel. Biraz daha ihtimam gösterilmesi gerekiyor. Ama çok şükür ki, tedavileri mümkündür. Artık eskisi gibi değil. Devletimiz her türlü tedaviye destek veriyor. Devletimiz sağlık ve sosyal hizmetler veriyor. Bu çocuklarımız, kısa zamanda inşallah sağlıklarına kavuşacaklar. Sağlığına kavuşanlar da aramızda” ifadelerini kullandı.

Lösemili çocukların aileleri adına konuşan Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Malatya İl Temsilcisi Servet Güldaş ise, Türkiye’de 14 bin, Malatya’da ise 85 lösemili çocuk bulunduğunu belirterek, “Vakfımız ailelere yılın belli bölümlerinde nakdi ve gıda yardımı yapıyor. Ankara’da ücretsiz tedavileri yapılıyor” diyerek, Turgut Özal Tıp Merkezi’nde de lösemili çocuklara her türlü hizmetin verildiğini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız