SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kuyumcu Dükkanında Vuruldu

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:58:50
Kuyumcu Dükkanında Vuruldu
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Çarşısı’nda meydana gelen olayda, kuyumculuk yapan Saadettin Kıskaç, uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı. Olayı gerçekleştirdiği belirtilen ve Kıskaç’ın akrabası olan Orhan K. polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, olay  saat 14.40 sıralarında meydana geldi.  Cumhuriyet Çarşısı’ndaki Saadettin Kuyumculuk isimli işyerine gelen ve kuyumcunun akrabası olduğu öğrenilen Orhan K. isimli şahıs yanında getirdiği pompalı tüfek ile 53 yaşındaki Kuyumcu Saadettin Kıskaç’a ateş ederek ağır şekilde yaraladı.

Güvenlik kamerası görüntülerinde olay yerine, saz kılıfı içerisine koyduğu silahla geldiği anlaşılan ve olaydan  sonra kaçmak isteyen zanlı, Asayiş Şubesi görevlileri tarafından olaydan çok kısa sonra suç aleti ile birlikte yakalandı.

Saldırıda ağır yaralanan Saadettin  Kıskaç ise 112 ambulansla Turgut Özal Tıp Merkezi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Acil Servis'te kalbi duran ve yaklaşık yarım saatlik müdahale sonucu canlandırılan Kıskaç ameliyata alındı. 

Olayda yaralanan Saadettin Kıskaç ile saldırgan Orhan K.’nın  amca çocukları olduğu belirtilirken, 12 Kasım 2012'de de  aynı kuyumcunun Temelli Pasajı Belediye Merkez Otobüs Durağı yakınındaki  işyerine  silahlı saldırı yapılmıştı. (Bu saldırıyla ilgili haberin linki: http://www.malatyahaber.com/haber/sehir-merkezinde-gupegunduz)

Bu arada, 112 acil servis ambulansının geç geldiğini iddia eden  bazı yaralı yakınları olayın şoku ile sağlık görevlilerine saldırmak istedi, ancak polis ekipleri araya girdi.

Öte yandan, olay esnasında çok sayıda vatandaş çevrede birikerek olup biteni merakla izledi. Biriken meraklı kalabalık polisin ve sağlık görevlilerinin çalışmasını zaman zaman engelleyecek noktaya ulaştı.  Polis ekipleri yaralı kuyumcunun işyerinden çıkartılması esnasında kalabalığı dağıtmakta zorlandı ve vatandaşları sürekli uyarmak durumunda kaldı.

Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri tarafından kuyumcu dükkanında inceleme yapıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız