SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayısı Çalıştayı Yapılacak

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:12:38
Kayısı Çalıştayı Yapılacak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 18-19 Kasım 2014 tarihlerinde "Kayısı Ürününün Sorunları ve Çözüm Önerileri" konulu çalıştay yapılacak. 

Konuyla ilgili ön hazırlıklar için Malatya’ya gelen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü, Tarla ve Bahçe Bitkileri Daire Başkanı Mehmet Sığırcı yapılacak çalışmalarla ilgili olarak, Malatya Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi ile istişarelerde bulundu.

Daire Başkanı Mehmet Sığırcı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü'nce Malatya’da düzenlenecek olan çalıştayın kayısı için önemli hizmet olacağını, Malatya için kayısının öneminin bakanlıkça da yakinen bilindiğini ve bu nedenle böyle bir çalıştayı planlayarak Malatya çiftçisinin sorunlarını tespit etmeyi ve çözüm önerilerinin geniş katılımlı çalıştay platformunda dile getirilmesini istediklerini belirtti.

Ali Selvi ise, "İlimiz için büyük önem arz eden bu çalıştay için şimdiden çalışmalara başladık. Konuyla ilgili her kurum ve kuruluş ile sivil toplum örgütlerinin yanı sıra bizzat kayısı üreticilerini de Çalıştaya katılmaları için davet edeceğiz. Kayısıyla iştigal eden herkesin sorunlarını dile getirmeleri ve neticesinde bu sorunların çözüm önerilerinin belirlenmesi ile ilimiz ve ülkemiz bazında çözüm için gerekli çalışmalar yapılacaktır” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız