SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayısı Araştırma'ya Yeni Müdür

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:35:59
Kayısı Araştırma'ya Yeni Müdür
A- A+ PAYLAŞ

Kayısı Araştırma İstasyonu Müdürlüğü  görevine kurumda İdari ve Teknik Hizmetler Koordinatörü olarak grev yapan Müdür Yardımcısı Abdullah Erdoğan (soldaki) atandı.   Kayısı Araştırma İstasyonu Müdürlüğü  İdari ve Teknik Hizmetler Koordinatörlüğü görevini yürütmekte iken kuruma Müdür olarak atanan Abdullah Erdoğan  devir teslim töreniyle görevini  Yaşar Zengin'den (sağdaki) devraldı.

Kayısı Araştırma İstasyonu Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirilen devir teslim töreninde konuşan  kurumun eski müdürü Yaşar Zengin, "Kamu hizmeti bir nöbet değişimidir, bir bayrak yarışıdır. Kamu hizmetinde amaç her zaman kamuya en iyi hizmeti vermektir. Kamu hizmetinde amaç bayrağı daha ileriye taşımaktır. Yedi yıldır yürüttüğüm Müdürlük görevimde kurumumuzu tüm personelimizle birlikte, el ele daha iyi bir yerlere getirmeye çalıştık. Bunu da başardığımıza inanıyorum. Bu bayrak yarışında bayrağı iki yılı aşkın bir süredir birlikte çalıştığımız Abdullah Erdoğan'a bırakmaktan mutluluk duyuyorum" ifadelerini kullandı.

Kayısı Araştırma İstasyonu Müdürlüğü görevine atan Abdullah Erdoğan’da devir teslim törenindeki konuşmasında Yaşar Zengin'e kuruma bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Kayısı Araştırma İstasyonu Müdürlüğü’nün dünyada kayısı konusunda çalışan tek AR-GE kurumu  belirten Erdoğan  "En güzel bir şekilde çalışmalarımıza devam edip, göreve layık olmaya gayret edeceğiz" dedi. 

Kayısı Araştırma İstasyonu Müdürlüğü görevini Erdoğan’a devreden Yüksek Ziraat Mühendisi Yaşar Zengin ise Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü  emrine mühendis olarak görevlendirildiği öğrenildi. 

Abdullah Erdoğan’ın Özgeçmişi

1964 yılında Malatya’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Malatya’da tamamladı. Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümünden 1985 yılında mezun oldu. Bir süre serbest çalıştıktan sonra 1990 yılında Bingöl Tarım İl Müdürlüğünde Mühendis olarak göreve başladı. Malatya Ziraat Meslek Lisesinde Mühendis ve İdareci olarak görev yaptı. 1999-2001 yılları arasında Ordu Tarım İl Müdürlüğünde Mühendis olarak çalıştı. 2001 yılından beri Kayısı Araştırma İstasyonu Müdürlüğünde Araştırmacı ve Koordinatör olarak görev yapan Abdullah Erdoğan, Ceviz ve Kayısı konularında çalışmalar yapmaktadır. Evli ve dört çocuk babasıdır. Orta seviyede İngilizce bilmektedir.

Kayısı Araştırma İstasyonu Müdürlüğü görevini Erdoğan’a devreden Yüksek Ziraat Mühendisi Yaşar Zengin ise Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü  emrine mühendis olarak görevlendirildiği öğrenildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız