SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Kavşakta 7 Aracın Karıştığı Zincirleme Kaza.. 1'i Ağır 5 Yaralı..

Kavşakta 7 Aracın Karıştığı Zincirleme Kaza.. 1'i Ağır 5 Yaralı..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 7 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ortalık savaş alanında döndü. Kazada 1’i ağır 5 yaralandı.

Kaza, saat 17.20 sıralarında Malatya-Ankara karayolu Hava Lojmanları kavşağında meydana geldi. İddiaya göre kent merkezi istikametine seyir halinde olan 44 S 1353 plakalı servis aracının yavaşlamasıyla başlayan kazada 7 araç birbirine girdi. İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık ile itfaiye ekipleri sevk edilirken, 1’i ağır 5 kişinin yaralandığı kazada, araçta sıkışan bir yaralı uzun uğraşlar sonrası bulunduğu yerden güçlükle çıkarılabildi.

Turgut Özal Bulvarı ile Güngör Caddesi'nin kesiştiği, Hava Lojmanları Kavşağı diye de adlandırılan kavşaktaki kazanın, B.D.'nin yönetimindeki aracıyla, kırmızı ışıkta bekleyen E.Ş. yönetimindeki araca çarpasıyla başlayan kazaya K.G.D., G.G., K.K., H.K. ve N.T. yönetimlerindeki araçlar da karıştı.

Kazada sürücülerden 22 yaşındaki B.D., 40 yaşındaki E.Ş.,  21 yaşındaki K.G.D. ile araçlardaki yolculardan 25 yaşındaki M.Z. ile 11 yaşındaki Z.N.Ş. yaralandılar. Yaralılardan Z.N.Ş.'nin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan 1’inin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • Mehmet (1 ay önce)
    Kazada ağır yaralanan Z.N. Ş maalesef vefat etti.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Abdulvahap K. (1 ay önce)
    Battalgazi ilçesinden çevreyoluna dönerken minibüsler, hafif ticariler, otobüsler hatta kamyonlar 4'lü lerini yakıp bekliyorlar. Bir polis de(kameralar var) gelip demiyor ki ne bekliyorsunuz burada????
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet şemsettin aycı (1 ay önce)
    Münübüsleri. Kaldırmadığınız sürece Malatya'da trafik sorunu çözülmez
    0
    0
    Yanıtla
  • KANUN YOK (1 ay önce)
    Malatya 06 şubattan sonra KANUNSUZ ve KURALSIZ ŞEHİR oldu maalesef.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Erkan (2 ay önce)
    Malatya trafiği çok berbat. Başta kurallara uymayanlar çok. Bir çoğu kendi kafasına göre takılıyor. Meşhur minibüsler ve servislerin de trafiğin kilitlenmesinde payları büyük.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Zorba (2 ay önce)
    20 ilin şehirler arası aracı hepsi hepsi iki şeritli bu yolda geçiyor. Herkes iftara yetişem diye başkalarının hakkını gasp ediyor. harfiyat kamyonu,Mikser,TIR, Dolmuş,Servis araçları,taksiler asla ve asla hiçbir kurala uymuyorlar.Denetleyen zaten yok .. Sabır,hoşgörü,saygı, sevgi o zaten çoktan bitmiş. sonuç ortada .Akşam evinize kör bir kurşunla, yada piskopatın bıçağı ile, yada kaldırımda birimi çarpar, başınıza ne gelir şansa kadere evinize sağlam giderseniz şükür etmek lazım.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cem (2 ay önce)
    Nerede Bi S plaka görsem uzak giderim hepsi aynı olmayabilir ama aralarında öyleleri var ki tamamen trafik terörü makaslar sağ sol yapıp arabayi sallamalar kendi aralarında yarış yapmalar ışıklar da artis artis davranmalar Sanki kendileri Bi tek sürüyor 18 yaşında tıfıllara verirsen direksiyonu ticari işleri olacağı budur Tamamıyla tecrubesizlik deneyimsizlik şımariklık
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Deniz (2 ay önce)
    Kaza da yaralananlara geçmiş olsun, öncelikle dikkatsizlik ve kurallara uymamanın dışında, bir diğer konuda daha önceki yıllarda rastlamadığım belkide vardı ama yeni dikkatimi çeken yerel seçimler nedeniyle hem çevre yolu hem şehir merkezi içindeki kavşakların içindeki refüjlere koyulan büyük boylardaki reklam afişleri özellikle akıllı kavşaklar da görüşü engellemekte ve kazaya neden olmakta emniyetin böyle birşeye izin vermemesi gerekiyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 ay önce)
    Malatya nin muhteşem trafiğinde ancak bu kadar oluyor, kilitli olan yerlere trafik polisi yada bı ara kent trafik vardı onlardan koyun,sanayi kavşağı organize emeksiz çarşı gidis geliş heryer rezil durumda hiçmi bı yetkili görmüyor anlamış değilim
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Abdurrahman (2 ay önce)
    S plakalar dan kaçmaya çalışıyorum gördükçe terör estiriyorlar denetimler eksik
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Gündüz (2 ay önce)
    Malatya trafiğinde taksiciler minibüsçüler servisçiler kamyoncuların dokunulmazlığı var kırmızı ışıkta geçerler sinyal filan vermezler kurallara uymazlar birdenbire dururlar sağdan soldan çıkarlar dokunulmazlıkları var kameralar görmüyor ceza falan yazılmıyor.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • malatyali (2 ay önce)
    1- Işıklar ara ara çalışmıyor. Vatandaşlarımızda sağolsunlar çoğunluğu duyarsız çalışmayan ışıkların olduğu bölgeye kurşun gibi giriyorlar 2- yolların birleşim kesişim yerlerinde aniden yola çıkanlarla dolu her yer depremden sonra 1 kazam oldu bu yüzden en az 3-4 kez kıl payı kazadan kurtuldum. 3- sol şeridi kapatanlar başbelası. Sürücü kursları en sol şeridin sollama şeridi olduğunu anlatmıyor mu? adamlar en sol şeritte kamyonla tırla aynı hızda gidiyor orta şeride sağ şeride geçmeyi hakaret gibi görüyorlar herhalde kimse sağ şeridi orta şeridi kullanmıyor şu şehirde bunlarda hep kaza sebebi işte
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Ersan (2 ay önce)
    Minibüsçü terörü var malatya trafiğinde.hepsi sorunlu.emniyet müdürümüzden ricam bunlara bı çeki düzen vermesi.
    %99
    %1
    Yanıtla
  • Terörün her türlüsü ile kim olursa olsun mücadele edilmelidir.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Minibusun arkasından tam gaz öndeki araçla araya mesafe koyma kuralına uymadan gelenlerin hiç suçu yok yani suç minibüste.. minibüsün önüne adam atlasa yavaslamasin diye adama verip geçmesi lazım yoksa arkadakiler kaza yapar sende haklısın kardes
    %28
    %72
    Yanıtla
  • Haci (2 ay önce)
    Malatya dışındayım.Birşey dikkatimi çekiyor.Malatyada insan sayısı azalmasına rağmen Trafik kazası sayısı arttı.Trafik lambaları çalışmıyor mu?
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Lambalar çalışıyor Hacı Abi. Ama yeşil dalga sistemi yok. O yarı bir konu... Saat 17 de organize sanayiden çıkan araçların haddi hesabı yok. 1. Organizenin girişine kavşak yapmaları lazım. Buradan çıkan araç yoğunluğunu azaltmak için yeşil ışık süresinin uzun tutulması lazım. Trafik ekiplerinin 1 gün bekleyip 5 gün bekleme yapmaması lazım. Özellikle servis minibüs ve otobüslerinin hız kuralları ve sürücü davranışlarının takibe alınması lazım. Yeri gelmişken yıldız büfe kavşağını tıkayan, ışıkta sağ şeridi işgal eden minübüslerin bu keyfi davranışlarına dur diyecek sorumluların da olması lazım. Geçmiş olsun.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • En Has Malatyalı (2 ay önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Ek olarak, ilgi amir kurumlar karar alarak sanayideki işletmelerin vardiya saatlerinin yoğunluğu engelleyecek şekilde gruplandırılmasını sağlamalı. 100 fabrikanın hepsi de aynı anda personel giriş çıkışı yaparsa sorun olur. Yarımşar saat arayla 3-4 parçaya bölünmeli ve çalışma sistemlerinin bu saate göre dizayn edilmesi şart koşulmalı.
    %86
    %14
    Yanıtla