SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

'Kaliteli Malzemeyle Güçlü ve Kalıcı Yatırımlar Yapacağız'

'Kaliteli Malzemeyle Güçlü ve Kalıcı Yatırımlar Yapacağız'
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi iştiraklerinden İŞGEM bünyesinde üretim çalışmalarına devam eden Yeni Kırma Eleme Tesisi ve Agrea Yıkama Eleme Tesislerini inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, modern tesislerde üretimi yapılıp saha çalışmalarında kullanılan kaliteli malzemelerle güçlü yatırımların altına imza atacaklarını söyledi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, beraberinde Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Akın ve Mehmet Cüreoğlu ile birlikte Yeni Kırma Eleme Tesisi ve Agrea Yıkama Eleme Tesislerinde incelemelerde bulunarak, yetkililerden detaylı bilgiler aldı.

Geçit, Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçenin dört bir tarafındaki saha çalışmalarında kullanılan asfalt, beton kilit taşı ile farklı malzemelerin üretildiği tesislerin Yeşilyurt’un yeniden inşa ve imar sürecine önemli katkılar sunacağını söyledi.

Kendi tesislerinde ürettikleri malzemelerle güçlü ve kalıcı yatırımların altına imza atacaklarını ifade eden Başkan Geçit, sıcak asfalt ve sathi kaplamanın yanı sıra kilit parke taşı ve bordür üretimin de dışa bağımlı olmaktan kurtulduklarını ve saha çalışmalarını hızlı ve pratik bir şekilde yaptıklarını söyledi.

“YATIRIMLARIMIZI HIZLANDIRACAĞIZ”
Üretim tesislerindeki çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini sözlerine ekleyen Başkan Geçit, “İŞGEM şirketimizin bünyesinde üretim faaliyetlerine aralıksız devam eden Yeni Kırma Eleme Tesisi ve Agrea Yıkama Eleme Tesislerimiz sayesinde saha çalışmalarında kullandığımız malzemeleri kendi tesislerimizde üretiyoruz. Belediye bütçemizi kâra geçiren bu tesislerimiz, ilçemizin yeniden imar ve inşası adına başlattığımız çalışmalara büyük katkılar sağlayacaktır. Kaliteli ve nitelikli alt yapı malzemelerle güçlü yatırımlarına altına hep birlikte imza atacağız. Mahallelerde ki sorunlarımızı daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmuş olacağız. Üretim tesislerimizde alın teri dökerek çalışan tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Hicbirsey (1 hafta önce)
    Hicbirsey yapamiyacaksiniz keşke Dr olarak kalsaydin
    %0
    %100
    Yanıtla