SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

İşte Yeni Malatyaspor'un Fiyat Tarifesi

0
Güncellendi - 2018-07-26 03:28:52
İşte Yeni Malatyaspor'un Fiyat Tarifesi
A- A+ PAYLAŞ

  • YMS'nin "akla gelmeyecek bir yerde" yayınlanan tarifesi!.  Stad ve kulüp isim hakkı ne kadarmış?

Yeni Malatyaspor Kulübü'nün, 2018- 2019 sezonunda sponsorluk dahil olmak üzere uygulayacağı fiyat tarifesine göre, stadyum isim hakkı 15 milyon, kulüp isim hakkı 6 milyon TL olarak belirlendi.

TAKİPÇİ PLATFORMUNDA!.

Kulübün, kamuoyuna açıklanmayan fiyat tarifesi, bir özel kurumun internetteki takipçi platformunda yayınlanınca, tesadüfen öğrenildi.

Reklam Danışmanı ünvanını kullanan bir kişinin isim ve telefon numarasıyla söz konusu platformda yeralan tarifede, "Sayın yetkili; Yeni Malatyaspor olarak 2018- 2019 yılı Reklam ve Sponsorluk çalışmaları için oluşturduğumuz tekliflerimiz ekte yer almaktadır. Birlikte uzun süreli bir çalışma dönemi oluşturabilmek hedeflerimiz arasındadır. Farklı şekillerde belirlediğimiz Reklam ve Sponsorluk Çalışmalarımız şu başlıklar altında toplanmıştır" denildikten sonra, tarife detaylarına yer veriliyor.

İŞTE O TARİFE..

"1-Stadyum İsim Hakkı : 15.000.000

2-Yeni Malatya Spor İsim Hakkı: 6.000.000

3-Formalar ( Ön Göğüs- Sırt- Şort Ön yüz- Şort Arka yüz- Kol- Çorap Reklamları Forma Ön Yüz: 2.200.000 Forma Arka Yüz: 1.400.000 Şort Ön Yüz: 750.000 Şort Arka Yüz: 350.000 Kol: 550.000 Çorap: 200.000

4-Tribün İsim Hakları: 750.000

5-Led Ekran saha içi reklamları ( 18 iç saha maçı için dakika ücretimiz 3500 tl olup yıllık anlaşmalar da 18 maç 2 dakika süre ile toplam sezonluk 36 dakika 60.000 tl)

6-File Arkası

Reklam ( 18 iç saha maçı için 90 dakika sabit görünümü olan her maç. için ayrı teklif verilecektir.)

7-Korner Köşeleri Reklam ( 18 iç saha maçı için 4 korner noktası ayrı ayrı bağımsız olarak 90 dakika boyunca sabit reklam görünürlüğü olan bir alandır özel görüşme neticesinde teklif verilecektir.)

8-Antreman Malzemeleri Reklam Sezon boyunca geçerli olacaktır. Eşortman reklamı, Anorak Reklamı, Yağmurluk Reklamı

9- Üç Boyutlu Halı Reklamı Kale yanlarında 90 dakika boyunca yer almaktadır. Özel görüşmeler neticesinde belirlenecektir.

10- Ses Reklamları: Firmanıza ait reklamların sesli olarak maç öncesinde ya da devre arasında izlemeye gelen seyircilere ilet,iletilmesini amaçlamaktadır. Dakika ücreti 3500 tl olarak planlanmaktadır.

11-Stadyum Skorboord Reklamı Maç öncesinde veya devre arasında 2 adet dev ekrandan Reklam gösterimini içermektedir. Her bir ekran için ayrı ücret tarifesi yer alacaktır. İkili görüşmeler neticesinde çalışma hakkında detaylı bilgi sunulacaktır.

12-Yedek Kulübesi Reklamı: Yapılan reklam anlaşması ile 18 iç maç esnasında sabit kalmak kaydı ile Firmanızın Reklamı yer alacaktır. İkili görüşmeler neticesinde teklif sunulacaktır.

13-Wc Reklamı: Stat içinde yer alan Tüm WC ler için istediğiniz alanlar için reklam çalışmasıdır. Wc kapı altlarını WC duvarlarını vb alanları kapsamaktadır. İkili görüşmeler neticesinde teklif verilecektir.

14-Kırlanğıç Banner Reklam İç saha maçlarımızda anlaşma yapılan maç başına 1*5 metre olacak şekilde adet başına istenilen kadar tribün üst kısımlarında yer alacak görsel reklam çalışması olup ikili görüşmeler neticesinde teklif verilecektir.

15-Localar Reklamı : Stadımızda yer alan Localara isim hakkı ve loca içi özel reklam çalışmalarını kapsamaktadır. İkili görüşmeler neticesinde teklif verilecektir.

16-Stadyum Ana Girişleri Reklam: Stat ile seyircinin ilk buluşma noktası olup görsel açıdan ön planda olan bir alandır. İkili görüşmeler neticesinde her giriş için ayrı teklif verilecektir.

17-Stadyum Çevresi Otopark Reklamı: Stadyum çevresinde yer alan açık otopark ve içinde yer alan kapalı otopark alanları için geniş kapsamlı reklam çalışması olup özel görüşme sonucunda teklif verilecektir.

18-Tesisler Reklamı: Futbolcularımızın hazırlık çalışmalarının yaptığı basının takip ettiği görsel açıdan önemli bir reklam çalışma noktası olup özel görüşme sonucunda her bölüm için ayrı teklif sunulacaktır.

19-Tribün Seyirci Girişi Reklamı: Seyircilerin Tribünlere adım atma esnasında ilk gördükleri yer olup görsel olarak akılda kalma açısından en önemli noktalardan biridir.Her bölüm için ikili görüşmeler neticesinde özel teklif sunulacaktır.

20-Soyunma Odaları Reklamları: Basında sıklıkla yer alan bir nokta olup özel görüşmeler neticesinde ücretlendirme yapılacaktır. Her iki soyunma odası da ayrı ayrı değerlendirilecektir.

21-Futbolcu Çıkış Tünelleri Reklamı: Görsel açıdan özellikle Tv de görünme imkanı çok geniş bir alan olup özel görüşme neticesinde teklif sunulacaktır.

22-Otobüs Üstü Reklamları: Futbolcularımızın ulaşımı sağlayan Tv de görünmesi çok fazla olan takım otobüsünün üstüne reklam almayı amaçlayan özel bir çalışma olup ikili görüşmeler neticesinde teklif sunulacaktır. Çalışma tek bir Firma ile olabileceği gibi birden fazla firmayı da kapsayabilir.

23-Turnike Reklamları: Seyircilerin biletleri ile sahaya girişi esnasında geçtikleri turnikelerin giydirilmesi çalışmasıdır. Özel teklif verilecektir. Her bir turnike alanı ayrı ayrı değerlendirilecektir.

24-Orta Saha Reklamı: Maç öncesinde ve 15 dakikalık maç arasında orta saha başlama alanını kapsayacak özel bir çalışmadır. İkili görüşmeler neticesinde teklif sunulacaktır."

Bir süre önce, Kulüp Başkanı Adil Gevrek, geçtiğimiz sezon Evkur Şirketi tarafından kiralanan isim hakkıyla ilgili yeni dönem için görüşmelerin sürdüğünü bildirmiş, böylece 2018- 2019 sezonu için henüz daha sponsorluk anlaşmasının henüz yapılmadığı anlaşılmıştı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kaplan (5 yıl önce)
    Hazirlik maçìnì izledim bir ölçü olmaz der bazìlarì. Hazirlik maçı için ancak bu yıl geçen yılki gibi olmaz bu takım küme düşer demesi takim hic hazir değil artı kadro çok kötü
    0
    0
    Yanıtla