SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İhsanoğlu Üzerinde Uzlaşı

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:11:33
İhsanoğlu Üzerinde Uzlaşı
A- A+ PAYLAŞ

CHP’li eski milletvekilleri, eski il başkanları, ve eski belediye başkanları cumhurbaşkanlığı seçimi nedeniyle bir araya gelerek yapılan çalışmaları görüştüler. 

CHP il binasındaki toplantıya CHP İl Başkanı Enver Kiraz, eski milletvekilleri Muharrem Kılıç ve Celal Ünver, eski il başkanları, eski merkez ilçe başkanları ile partili eski ilçe ve belde belediye başkanları katıldılar.

Toplantının açılışında konuşan CHP İl Başkanı Enver Kiraz, “Daha önce partimizde görev yapmış milletvekilleri, il başkanları, merkez ilçe başkanları ve belediye başkanları ile birlikte cumhurbaşkanlığı seçim sürecini konuşup görüşeceğiz. CHP 90 yıllık dev bir çınar. Bu partinin bugünlere gelmesinde geçmişte görev yapmış bütün arkadaşlarımızın emeği var. Cumhurbaşkanlığı sürecini konuşmak ve partimizin daha iyi bir ivme kazanması noktasında nasıl bir çalışma yapmamız gerektiğini konuşup tartışacağız. Cumhuriyet tarihinde ilk defa cumhurbaşkanını halkımız oyları ile seçecek” dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimini bir dönüm noktası olarak gördüklerini belirten Kiraz, farklı siyasi görüşlerdeki partilerin Ekmeleddin İnsanoğlu üzerinde uzlaşma sağladığını ve İhsanoğlu için en büyük uzlaşıyı da CHP’lilerin sağlaması gerektiğini belirtti.

Kiraz, 25 Temmuz Cuma günü saat 13.30’de Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenleyecekleri toplantıya CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Burhan Şenatalar’ın katılacağını kaydetti.

DOĞANŞEHİR'DE OY İSTEDİLER..

Bu arada Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, “Dürüst aday sayın Ekmeleddin İhsanoğlu’na vereceğiniz oy boşa gitmeyecektir” dedi. 

CHP heyeti, Malatya’nın Doğanşehir İlçesi’nde 10 Ağustos cumhurbaşkanlığı seçimi çalışması yaptı. İlçede İlk toplantı CHP Doğanşehir İlçe binasında yapıldı. Kiraz, “Dürüst aday sayın Ekmeleddin İhsanoğlu’na vereceğiniz oy boşa gitmeyecektir” diyerek, birçok partinin adayı olan İhsanoğlu’nu 11 Ağustos günü cumhurbaşkanı görmek istediklerini vurguladı.

Açıklamanın ardından CHP Doğanşehir İlçe Başkanı Ali Uçar ve İlçe Yöneticileri ile birlikte esnaf ve pazar ziyareti yapan İl Başkanı Kiraz, İhsanoğlu’na destek istedi. Daha sonra Erkenek , Sürgü ve diğer mahalleler de ziyaret edilerek , Prof.Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek istendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız