SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hiç Şüpheniz Olmasın"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:50:30
A- A+ PAYLAŞ

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren MHP Malatya Milletvekili adayları Sebze ve Meyve Hali esnafıyla kahvaltıda bir araya geldi. Milletvekilli adayları onuruna düzenlenen kahvaltıda konuşan MHP Malatya Milletvekilli adayı Şinasi Kazancıoğlu;" Allah nasip ederse ben ve arkadaşlarım bir kasımda meclise gidebilirsek hem sizleri hem de oy vermeyen tüm Malatyalı hemşerilerimi temsil edeceğiz. Çünkü artık bir kasımdan sonra milli takım başlıyor." dedi. 

Burada esnafın ve Türkiye'nin sorunlarını istişare fırsatı bulduklarını söyleyen Kazancıoğlu  şöyle konuştu: "Bu yoğun mesai içinde bize sofranızı açtınız, gönlünüzü açtınız çok teşekkür ediyorum. Malatya'nın ve Türkiye'nin biriken dert yumağına Malatya halinden seslenmek istiyoruz. Çare olmak istiyoruz. Sizlerde bize Malatya'nın ve Türkiye'nin meselelerini paylaşmak için bu fırsatı verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Mesele seçim derdi. Ama sadece bunlarla sınırlı değil. İnsanımızın sırtında geçim derdi, güvenlik derdi var. Bir de bunlara ilaveten maalesef Türkiye'de sonuç alınamayan seçimler var. İnşallah 1 kasımda sonuç alınacak bir seçim olacak, hem Malatya için hem Türkiye için.  İnşallah sizlerde uygun ve layık gördüğünüz takdirde sizlerden aldığım kefalet ve vekaleti omzumuzda ben ve arkadaşlarım ömrümüzün sonuna kadar taşıyacağız. Hiç şüpheniz olmasın." 

'SENDE ÖBÜRLERİ GİBİ OLURSAN'

Malatya'nın tam anlamıyla temsil edilmediğine vurgu yapan Kazancıoğlu; "Malatya'nın vekilleri seçimden sonra sırtını dönüp gidiyorlar. Siz bana oy vermediniz genel başkana oy verdiniz. Gidin falan filanca ile muhatap olunuz. Üzülerek söylüyorum ki her muhatap olduğum Malatyalı hemşerimde gördüğüm şu; 'sende öbürleri gibi olursan'  görülüyor ki vatandaşta  ön itaba çok kötü. Seçilmiş vekillere güven duyulmuyor.  Deme ki Malatya iyi temsil edilmiyor. Malatya hak ettiği yerde değil. Olması gerek yerde değil. O anlamda Allah nasip ederse ben ve arkadaşlarım bir kasımda meclise gidebilirsek hem sizleri hem de oy vermeyen tüm Malatyalı hemşerilerimi temsil edeceğiz. Çünkü artık bir kasımdan sonra milli takım başlıyor. Ve inanın size cenabı Hakkın  bir selamı kadar, bir telefonun zili kadar yakın olacağız. " dedi.

'HESAP SORACAĞIZ'

MHP Milletvekilli adayları kahvaltıdan sonra Ayakkabıcalar Çarşısı'na geçerek burada esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet ettiler. Bir çay ocağında çay içip vatandaşların dertlerini dinleyen adaylarla konuşan emekli bir vatandaş, aldıkları maaşla geçinemediklerini vurgulayarak "850 TL maaş alıyorum yazık değil mi bize, geçinemiyoruz. Çoluk çocuğuna bakamıyor bu millet, kirasını ödeyemiyor, " diye sitem edince, Kazancıoğlu; "Peki bunlardan 1 Kasım'ra hesap soralım mı? Bir çay ocağındayız. Bir yanımızda emekli vatandaşlar öbür yanımızda gençler. Günün bu çalışma saatinde bu kadar genç gelip burada oturmuş belki de babalarından aldıkları üç, beş kuruş ile gelip burada çay içiyorlar. Bu gençler işsiz, zamanlarının en verimli çağında çoğu iş bulamıyor. Vakitlerini böyle yerlerde tüketiyorlar. Bu insanlar çalışıp ülke ekonomisine katma değer katacakları yerde gelecekleri işsizliğin pençesinde kıvranmakta. Çalınan gelecek sadece bu gençlerin değil ülkemizin geleceğidir. Öyleyse hep birlikte 1 kasım da buna sebep olanlardan hesap soralım" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız