SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Herkesin Başkanı Olacağım"

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er ile Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, mimar ve mühendisler ile bir araya geldi.  Meslek kuruluşlarının temsilcileri ile gerçekleşen toplantıda Büyükşehir Başkan Adayı Sami Er, şehrin geleceğinin inşası üzerine istişarelerde bulundu.

Battalgazi’de bulunan Çınar Park’ta gerçekleşen toplantıda konuşan AKP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, şeffaf belediyeciliği önemsediklerini ifade ederek geçmişteki tüm görevlerinde de buna önem verdiklerini söyledi.

Göreve geldiklerinde her zaman söylediği ‘Malatya’yı Malatyalılar ile birlikte yöneteceğiz’ sözünü her fırsatta dile getirdiğini ifade eden Er, şehirdeki tüm paydaşlar ile birlikte katılımcı bir belediye olacaklarını bildirdi.

Yine halkın görevi kendilerine tevdi etmeleri ile birlikte görev süreleri boyunca belli periyotlarla halkın karşısına çıkıp neler yapıp yapmadıklarını da açıklayacaklarını belirten Sami Er, Malatya’nın geleceğini inşa ederken şehirdeki mimar, mühendis gibi mesleki sivil toplum kuruluşları ile her zaman istişare halinde olacaklarının altını çizdi.

Şehrin geleceğinin planlanması adına üstlerine büyük görevler düştüğünü belirten Er, bu yönde hazırladıkları tüm projeleri ise 9 Mart’ta Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenleyecekleri proje lansman töreni ile Malatyalılara duyuracaklarını ifade etti.

Göreve geldikleri andan itibaren herkesin başkanı olacağının sözünü veren Sami Er, “Ben AK Parti’nin, Cumhur İttifakının adayıyım ama belediye başkanı olduğumda herkesin başkanı olacağım. Beni geçmişte bilen bilir. Örneğin o dönem muhalefet partisinde olan il genel meclis üyeleri vardı. Şimdi karşılaştığımızda bana ‘Seni tanıyoruz, sen Malatya için bir fırsatsın. Başka partilere gönül vermiş arkadaşlarımız bunu söylüyor. ‘Sen adil bir insansın geçmişte işlerini gördük, bu memlekete faydalı olacaksın, biz senin yanındayız” diyorlar.  Ben de bunu özellikle belirtmek istiyorum herkesin başkan adayıyım ben” ifadelerine yer verdi.

AKP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit ise, herkesin görüş ve taleplerini önemsediklerini belirterek, “Görüşleriniz bizim için bir yol gösterici olacaktır. Bizim hata yapma lüksümüz yok. Fikirleriniz bizler için önemlidir. Göreve geldiğimizde bu şehrin imarı ve inşası adına zaman zaman sizler ile istişarelere devam edeceğiz” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Serkan (2 ay önce)
    Umarım siz de öncekiler gibi Kayserilileri getirerek bunu yapmaya çalışmazsınız.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Yusuf (2 ay önce)
    Benim başkanımda vekilim de Veli ağbaba
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Mehmet (2 ay önce)
    Ertv de benim kazanmama ihtimalim yok diyerek halkı ve diğer adayları küçük düşüren Sami Er e, ve yeşilyurt ile hiç alakası olmayan adıyamanlı bir ürolog hekimine verecek oyum yoktur, vereni de kendi vicdanıyla başbaşa bırakıyorum. Bu akp artık bizim partimiz değil, bunlar daha da iflah olmazlar.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • hasan ali (2 ay önce)
    Siz ancak sarayın başkanı olursunuz!!! Al birini , vur ötekine. Geçen mitinginizde kimse yoktu , farkettiniz mi? Bir senede Malatya da herkes evlerini teslim alıyordu ne oldu? Malatya eski haline on senede gelmez, bu şekilde olmasının en büyük sorumlusu kim? sizin partinizin belediye başkanlarının tarımsal arazilere imar vermesi değil midir? Artık uyanın , bunlara oy vermeyin. Malatyaya yakışacak başkan Sayın Ağbaba dır. Depremde sahada o vardı, açken o vardı, susuzken o vardı, ağlarken o vardı, gülerken o vardır. Sizin belediye başkanlarınız, Milletvekilleriniz ortada yoktu. Sizler sıcak yataklarınızda yatarken bizler depremde kıyameti yaşadık. Seçimlere az kaldı.. umarım bu insanlar uyanır ve sizlere oy vermez , Benim Belediye Başkanım da değilsiniz!
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Gani (2 ay önce)
    Benim başkanım olmayın istemiyorum.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Cumali (2 ay önce)
    Benim başkanım olma kardeş eksik olsun senin başkanlığın akp nin gölgesine geçmiş kendinizi bi şey sanıyosunuz
    %84
    %16
    Yanıtla