SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Havuzumuza Bekleriz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:17:43
A- A+ PAYLAŞ
Orduzu Pınarbaşı’nda bulunan açık yüzme havuzunda basın mensuplarıyla bir araya gelen Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, olimpik açık yüzme havuzuna büyük bir talebin olduğunu belirterek, herkesi spor yapmaya davet etti.
 
Yüzme sporuna Malatya’dan büyük bir iştirak olduğuna dikkat çeken Fındıklı, “Yaz spor okulları başta olmak üzere tüm hemşerilerimizi havuzumuzdan istifade etmeye çağırıyoruz. Havuzumuzun kimyasal oranları, devir daimleri ve kullandığımız su oldukça kaliteli. Sağlık kontrolleri de, halk sağlığı laboratuarınca müstakil olarak yapılıyor. Hiçbir sağlık enfeksiyonuna yol açmayacak şekilde temizlik ve hijyene oldukça dikkat ediyoruz. Malzemeden kısmadan çalışmalarımızı yapıyoruz. Malatyalıları da böylesi nezih bir ortama davet ediyoruz. Fiyatlarımızda değişiklik yapmadık ve geçen yıl ile aynı tuttuk. Halk seanslarına giriş 7,5 TL’dir. Aylık abonman kartlarımızda 120 TL’dir. Bunun dışında da yaz spor okullarımızın aylık yüzme parasını 50 TL olarak belirledik” dedi.
 
Havuz seansları hakkında bilgiler veren ve herkesi havuza davet eden Fındıklı, şunları söyledi: “Pazartesi günleri genel bakım ve temizlik çalışmaları yapıyoruz. Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri sabahtan 14.30’a kadar yaz spor okulları ve eğitim faaliyetlerimiz var. 14.30’dan akşam 19.30’a kadarda halkımız havuzumuzdan yararlanabilecek. Cuma günleri 14.30’dan akşam 19.00’a kadar bayan saatimiz var. Bayan saatimizde havuzumuzda tamamen bayan personel çalıştırıyoruz. Bilet satışından, kantin personeline kadar havuz çalışanlarımız dahi bayan olacak. Gönül rahatlığıyla Malatyalı bayanlar havuza gelebilirler. Cumartesi ve Pazar günleri ise eğitim faaliyetlerimiz yok. Hafta sonu tamamen halka açık. Sabah 09.00’dan akşam 19.00’a kadar havuzumuz açık. Tüm halkımızı bekliyoruz.”
 
Fındıklı, yaz spor okulu kayıtlarının da devam ettiğini belirterek, “Geçtiğimiz yıl yapmış olduğumuz kayıt sayısını nu yıl 1 ay içerisinde yakaladık. 3 binin üzerinde kayıt yapıldı. Yılsonuna kadar 5-6 bin kayıt yapacağız gibi görünüyor. Performansımızı bir önceki yıla göre 2 kat artırmış olduk” şeklinde konuştu.
 
Öte yandan, açık yüzme havuzunda bulunan tesisin herkese hizmet verdiği de kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız