SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hassasiyeti Paylaşıyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:37:24
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Barosu Başkanı Avukat Enver Han, beraberinde Malatya Barosu yönetimi ile birlikte, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a iadeyi ziyarette bulundu. 

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ziyarette yaptığı konuşmada, Yeşil Kuşak Projesi’nin bir Malatya Projesi olduğuna dikkat çeken ve eski Devlet Hastanesi’nin yeniden Malatya’ya kazandırılması çalışmalarına değinerek, “Bugün Malatya’mızda gerek Yeşil Kuşak ve gerek Devlet Hastanesi ile ilgili olsun, gerekse diğer kültürel ve kent hafızasını korumak noktasında olsun, şehrimizdeki değerlerle, sivil toplum örgütleri ile ortak hareket etme noktasındayız. Netice itibari ile özellikle Yeşil Kuşak konusunda, sivil toplum örgütlerimizin, vakıflarımızın, bize göstermiş olduğu ilgiden dolayı hakikaten ziyadesi ile memnunuz. Baromuzda bu konuda bizim hep yanımızda olmuştur. Bu teveccühlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Zaten bizim yol haritamız ve yol pusulamız kendileri olacaktır. Yeşil Kuşak Projesi’nin uygulanacağı alanın ticari mekan haline dönüştürülmemesi ve betonlaştırılmaması için hassasiyetinizi aynen paylaşıyoruz. Biz meclisimizde alacağımız kararla oranın bizden sonraki süreçlerde de hiçbir şekilde betonlaştırma veya ticaret mantalite haline getirilmemesi noktasında aldığımız meclis kararını, oraya geniş büyük pirinç üzerine yazacağız ve bunu perçinleyeceğiz. O konuda da sayın Baro Başkanımız, meslek örgütlerimiz ve sivil toplum örgütlerimizde müsterih olabilirler” diye konuştu.

Baro Başkanı Av. Enver Han da, “Biz tüm idarecilerimizin yapmış oldukları memleketi ilgilendiren müspet icraatlarında yanlarında olduğumuzu her zaman söyleriz ve her zaman da söyleyeceğiz. Sayın Selahattin Gürkan beyefendinin projesi olan Yeşil Kuşak Projesi, bizim de önemsediğimiz bir projedir. Bir kent parkına ihtiyacımız var. Battalgazi bölgemizin bir kent parkına ihtiyacı var. Dolayısıyla Malatya için heyecanlandırıcı bir proje olduğunu düşünüyoruz. Tabi bu yapılırken her konuda yeşil alan korunmalı, binalaşmamalı, orası kent parkı statüsüne ulaştırılmalıdır. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız