SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Ferhadiye Mahallesi'nin 'Bakkal Kaya'sı Vefat Etti

Ferhadiye Mahallesi'nin 'Bakkal Kaya'sı Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

Vilayet arkasındaki Ferhadiye Mahallesi'nin renkli simalarından Kaya Şahin 'Bakkal Kaya' vefat etti.

Ferhadiye Mahallesi Çınar mevkiinde uzun yıllar bakkallık yapan, 6 Şubat depremlerinde evi ve işyeri ağır hasar gördüğü için İzmir'deki oğlunun yanında kalmaya başlayan 62 yaşındaki Kaya Şahin, akciğer kanserinin tüm vücuda yayılması nedeniyle tedavi görmekte olduğu hastanede hayatını kaybetti.

Evli ve 1 çocuk babası olan, cenazesi İzmir'den Malatya'ya getirilen Kaya Şahin'in cenazesi, 11 Mayıs Cumartesi günü saat 13.30'da Şehir Mezarlığı'nda kılınacak cenaze namazının ardından aynı mezarlıkta toprağa verilecek.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Malatya'nın yerlisi (1 hafta önce)
    Mekanın cennet olsun kaya abi mahallemizin değeriydi büyük küçük herkesin sevdiği biriydi Allah incitmesin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yavuz (1 hafta önce)
    Çok üzgünüz. Mekanı cennet olsun. Kaya abi kıymetli bir büyüğümüzdü. Oglu İbrahim kardesimize ve ailesine sabırlar derim.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • erol çağlı (1 hafta önce)
    yaklaşık 25 sene olmuştur mahallemizdeydi deprem bizi böyle şehir şehir gurbete attı maalesef sevgili kardeşimi hastalığından itibaren takip ediyordum dün ölüm anındada ve sonrasındada taki bugün malatyaya getirilene kadar herşeyini takip ettim devamlı oğluyla irtibatdaydım ne güzel kardeşimizdi mekanı cennet olur inşallah bu dünyada çektikleri ahiretine kefil olsun
    %100
    %0
    Yanıtla