SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ezanla Okundu, Selayla Biter"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:15:48
A- A+ PAYLAŞ

Adana'ya  yerleşmiş Malatya- Darendeli bir ailenin çocuğu olan Sanatçı Murat Göğebakan, lösemi tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Tedavi gördüğü Medipol Mega Üniversite Hastanesinde hayatını kaybeden sanatçı Murat Göğebakan, Malatya’da 1 yıl önce konser vermiş ve duygu dolu anlar yaşatarak  “Hastanedeyken kim dua ettiyse, üzerimizde hakkı vardır. Sağ olsunlar. Benim adım ezanla okundu, selayla biter” demişti.

Tedavi gördüğü hastanede vefat eden sanatçı Murat Göğebakan, geçen yıl Malatya’da Kayısı Festivali’nde konser vermiş ve duygu dolu anlar yaşatmıştı.

Göğebakan’ın Adana’da uzun bir süreden beri yaşayan ailesi aslen Malatya- Darendeli. Göğebakan’ın cenazesi bu nedenle Adana’da toprağa verilecek. 

DUA EDENLERE TEŞEKKÜR…

Sanatçı Murat Göğebakan’da geçtiğimiz yıl 5 Temmuz'da Malatya'da sahne almış ve  birbirinden güzel şarkılarıyla Malatyalılara duygu dolu anlar yaşatmıştı.  Sahnede “Al Yazmalım” şarkısını söyledikten sonra gözyaşlarını tutamayan Göğebakan, “O kendisini biliyor. Ona akıttığım gözyaşlarım helal olsun” demişti.

Sevenlerinin büyük ilgisiyle karşılaşan Göğebakan, “Hastanedeyken kim dua ettiyse, üzerimizde hakkı vardır. Sağ olsunlar” diye konuşmuştu. 

“EZANLA OKUNDU, SELAYLA BİTER”

Malatyalılara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Göğebakan, “Memleketimin bir karışı için yarın değil, bugün ölmeye hazırım. Birileri benim hakkımda sallıyormuş. Benim adım ezanla okundu, selayla biter. Bu memleket bizim, bu dava bizim. Kardeşçe yaşayalım” ifadelerini kaydetmişti.

Sanatçı Murat Göğebakan 2010 yılında da 11 Temmuz 2010 tarihinde 18. Malatya Fuarı ve Kayısı Festivali kapsamında düzenlenen dördüncü konserde  de sahne almıştı. Göğebakan, bu konserde hastalığı sırasında kendisine dua eden herkese teşekkür etmişti.-

HABER-FOTO: Burhan KARADUMAN, yenimalatya.com.tr

ARŞİV FOTO: Murat Göğebakan'ın Malatya konserinden çekilmişti..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız