SON DAKİKA
SON DEPREMLER

En Son 'Şehitler Ölmez' Yazdı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:44:42
En Son 'Şehitler Ölmez' Yazdı
A- A+ PAYLAŞ

Diyarbakır'da zırhlı araçla kamyonetin çarpışması sonucu şehit olan polis memuru Adem Keleş'in (26) Malatya'daki baba ocağında yas var. Acı haberi alan şehidin annesi Naciye Keleş ve yakınları gözyaşına boğuldu. 

Diyarbakır’ın Silvan ilçesine göreve giden Özel Harekat'a ait panzer ile kamyonetin çarpışması sonucu polis memuru Adem Keleş şehit düştü. Malatyalı olan Keleş'in Darende İlçesi'ndeki baba ocağına ateş düştü. 

Sosyal medyadaki profiline son olarak 'Şehitler Ölmez' yazılı siyah Türk bayrağı koyduğu görülen şehit Adem Keleş'in Sevcan İşleyen ile 13 Temmuz'da nikah kıydığı ve düğün hazırlıkları yaptığı öğrenildi. 

Şehidin babası Yaşar Keleş, düğün tarihini belirlemek üzere İstanbul'a gittiği ve acı haberi orada aldıktan sonra Diyarbakır'a geçtiği kaydedildi. 

POLİSLER BAYRAK ASTI..

Şehit Adem Keleş’in şehit olduğu haberini annesi Naciye Keleş’e İlçe Emniyet Müdürü Halil Ejder Çelikkaya, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Rauf Özgenç ile İlçe Müftüsü Ahmet Varol verdi.

Şehidin Darende İlçesinin Yavuzlar mahallesindeki evine özel harekat polisleri Türk bayrağı astı.

KAZA..

3 gün önce sokağa çıkma yasağının başlatıldığı Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde güvenlik kuvvetleri tarafından başlatılan operasyona destek vermek amacıyla sabah saat 04.30 sıralarında takviye olarak giden özel harekat şubesine ait bir panzer, Diyarbakır-Silvan kara yolu 15. kilometresinde kaza yaptı. Kamyonetle çarpıştıktan sonra devrilen zırhlı araç içerisindeki Adem Keleş şehit oldu. Kazanın ardından bölgeye gelen ekipler çevre güvenliği alırken, şehit polis Adem Keleş'in cenazesi otopsi yapılmak üzere 112 acil servis ambulansıyla Diyarbakır'a getirildi.

FOTO: Şehit Polis ve nişanlısı Sevcan İşleyen, Şehit polisin Darende Yavuzlar Mahallesi'ndeki evine bayrak asıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız