SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Eğer Bu Politikalar Sürerse.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:14:28
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Avukat Arif Yıldız, “Vekil değil vekiller çıkarmamız gerekiyor” dedi. 

Yıldız, beraberinde partililerle birlikte MHP Hekimhan ve Kuluncak ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. İlk olarak MHP Hekimhan İlçe Teşkilatını ziyaret eden MHP Malatya İl Başkanı Arif Yıldız ile birlikte MHP Malatya İl Başkan Yardımcısı Mehmet Demirkaya, MHP Malatya İl Sekreteri Allatin Tosik, MHP Malatya İl Yönetim Kurulu üyesi Hasan Baydoğan ve MHP Darende Belediye Meclis adayı Gökhan Şahin’i, MHP Hekimhan İlçe Başkanı Ramazan Öztürk ve ilçe teşkilatı yöneticileri karşıladı.

MHP Hekimhan İlçe Başkanı Ramazan Öztürk’ün kendi il başkanlığından önce ilçe başkanı olduğunu, kendi döneminde devam ettiğini ve iyi bir teşkilatçı yapısı olduğunu belirten Yıldız, "Allah ondan ve beraberinde çalışan tüm dava arkadaşlarından razı olsun. Milliyetçi Hareket Partisi kadrolarında yer almak, adını buraya yazdırmak tek başına bile çok önemli bir şeydir. Çünkü ülkenin geldiği şu günlerde, Milliyetçi Hareket Partisi'nden başka ayakta duran bir parti yoktur. Duruş gösteren bir parti yoktur. Hükümetinden, muhalefetine kadar hepsini dahil ediyorum. İnsanlarımızın bir arada gösterme arzunu devam ettirmeleri için önemli bir irade gösteriyoruz. Türkiye'nin kaosa girmesini engelleyen bir irade arzusu gösterdik. MHP Genel Başkanından, Milliyetçi Hareket Partisi'nin tüm yönetici ve gönül verenlerinden herkesten de Allah razı olsun" şeklinde konuştu.

“KAOSTAN KURTULMUŞ OLDUK”

Türkiye'nin çok önemli bir süreçten geçtiğini belirten Yıldız, Ayn- El Arap yani Kobeni'de meydana gelen İŞİD ile PYD arasındaki çatışmada Türk askerinde de çatışma içine çekilebilmesi için ciddi şekilde gayretler gösterildiğini söyledi. Yıldız, şunları kaydetti: 

"Türkiye'nin hakimiyetini gösteren özellikle şanlı Türk bayrağımıza el uzatma cesareti gösterildi. Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Atatürk'ün büstleri tahrip edildi. Bu gibi kötü olaylar yaşandı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatı ve ülkücülerin iradesiyle bu hainlerin düşünceleri bertaraf edildi. Genel başkanımız burada bir irade koymasaydı, bunları yaşamak bir ülkücü için çok zor bir durumdu. Yani bayrağınızı indiriyorlar, siz karşısına geçmiyorsunuz. Eğer talimat olmasaydı, çok ciddi sıkıntılar meydana gelebilirdi. Genel Başkanımız çok iyi biliyor ve bizlere aktarıyor ki, burada esas olan Aynı Arap'ta yaşanan olaylar değildir. Önemli olan Türkiye'deki olaylardır. Bu olayların karşısında dikilmiş olsaydık, bir iç savaşa doğru çekilme ihtimali çok yüksekti. Esas düşünülen ve hazırlanan programda buydu. Bunu Genel Başkanımız çok iyi gördü. Onlar da baktı Türk milleti ayrılmadan, ayrıştırılmadan çok uzak. Birlik, beraberlik ve kardeşliğe önem veriyor. Bunu aşabilmeleri için bir isyan girişimi olması gerekiyor ve karşılarında sivil vatandaşların alınması gerekiyordu. Ama hem MHP Genel Başkanının iyi öngörüsü hem de teşkilatlarımızın feraset sahibi olması nedeniyle ülkemiz bu kaostan kurtulmuş oldu."

“TÜRK ASKERİNİN AYNI ARAP’TA SAVAŞMASI MÜMKÜN DEĞİL”

Aynı Arap'ta PYD ile İŞİD'in savaştığını ifade eden Yıldız, PYD'nin PKK'nın Suriye kolu olduğunu söyledi. Yıldız, sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Ülkede kaos ortamı oluşturuluyor. Niçin kaos oluşturuluyor? Türk askeri PYD'lileri koruması ve birlikte savaşması için. Türk askerinin PYD'nin yanında yer alması düşünecek bir ihtimal bile değildir. Çünkü PKK ve PYD, Türk topraklarında hak iddia eden, Türk askerine, polisine saldıran bir terör örgütüdür. Şimdi buradaki akıl tutulması içinde olan kişiler de, Türk askerinin gidip PYD ile savaşmasını ve PYD'yi korumasını istiyorlar. Koruduktan sonra da yine gelip Türk askerine, polisine saldırma hainliğini gösterecekler ve bin yıllık yurdumuza göz dikecekler. Bundan dolayı Türk askerinin Ayn -El Arap'ta savaşması mümkün değildir."

“VEKİL DEĞİL VEKİLLER ÇIKARMAMIZ GEREKİYOR”

2015 genel seçimlerin çok önemli olduğunu belirten Yıldız, ülkenin menfaati, birlik ve beraberliği için seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi'nin hükümet olması gerektiğini kaydetti. Yıldız, sözlerini şöyle tamamladı: 

“Aksi taktirde, bu politikalar devam ederse, ülkenin bölünmesi bizim irademiz dışında kaçınılmaz hala gelir. AKP iktidarında Doğu ve Güney Doğu Anadolu bölgesinde devlet hakimi neredeyse ortadan kalktı. Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da karakollara bir kilometre mesafede terör örgütü üyeleri yol kesiyor. Bu durum haftalarca sürüyor. Devlet gidip onları derdest edemiyor. Bu iradeyi göstermiyor. Buna devletin gücü var. Güvenlik kuvvetlerimiz bu irade gösterildiği an ortadan kaldırma gücü var. Ama bu iradeyi kullanacak bir siyasi iktidar yok. Yani hükümet bu iradeyi kullanmıyor. 2015 genel seçimlerinde bu iradenin ortadan kalkması, milli bir iradenin olması ve devletin Türkiye'den alınan kararlar, milli kararla yönetilmesi için Milliyetçi Hareket Partisi'nin iktidara gelmesi gerekiyor. Bunun için de sizlerin, bizlerin elimizden geldiği kadar bu seçimlere özen gösterip, bu seçimleri Malatya'dan milletvekilleri çıkarmamız gerekiyor. Vekil demiyorum, vekiller çıkarmamız gerekiyor. İşte bunun için gücümüz nereye kadar yeterse çalışmamız gerekiyor. Arkadaşlarımız, yakınlarımız, dostlarımızı, herkese ulaşmamız gerekiyor."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız