SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Duyurmayı Unuttular!. 10. MUFF Başlıyor

0
Güncellendi - 2021-12-11 00:47:26
Duyurmayı Unuttular!. 10. MUFF Başlıyor
A- A+ PAYLAŞ

4 GÜN SÜRECEK FESTİVALİN PROGRAMI.. Sponsorları Kültür ve Turizm Bakanlığı, Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı olan 10. Malatya Uluslararası Film Festivali, 10 Aralık Cuma günü başlıyor.

10-14 Aralık günleri arasında gerçekleştirileceği belirtilen festival ile programı ile ilgili olarak herhangi bir açıklama yapılmadı.

Ancak, ilgili kurum ve kuruluşların, en geç bir gün önceden yapılması gereken bilgilendirme ile ilgili 'unutkanlığı'na rağmen, malatyahaber.com'un kamuoyunu haberdar etmek amacıyla kulturportalı.gov.tr adresinden ele ettiği program şöyle:

"10. Malatya Uluslararası Film Festivali Programı

10 Aralık 2021 Cuma

11:00- (İnönü Üniversitesi)

-Prof. Dr .Aysun Akıncı Yüksel '' Mitoloji, Sinema Ve Toplumsal Cinsiyet'' Prof. Dr. Aysun Akıncı Yüksel İle Mitoloji, Sinema Ve Toplumsal Cinsiyet Üzerine İnönü Üniversitesi Öğrencilerine Bir Panel Düzenlenecektir.

12:00 - (Mövenpick Otel)

-Turgay Tanülkü İle "Sinemada Bir Ses" Söyleşi Ünlü Oyuncu Turgay Tanülkü İle Mövenpick Otel’de “Sinemada Bir Ses” Başlıklı Bir Söyleşi Gerçekleştirilecektir.

13:30 - 16:00 (Avşar Sinema)

-72. Koğuş Gösterim, Kerem Alışık İle Söyleşi Ve Plaket Takdim Töreni

13:30 (İnönü Üniversitesi)

-Hayri Çölaşan İle "İyi Film Nedir?" (İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi) Ünlü Yönetmen Hayri Çölaşan İle İnönü Üniversitesi Öğrencileriyle ‘’İyi Film Nedir?’’ Başlıklı Bir Atölye Düzenleyecektir.

19:30 (Malatya Kongre Ve Kültür Merkezi)

-Kırmızı Halı Geçiş Töreni

20:00 (Malatya Kongre Ve Kültür Merkezi)

-Açılış Töreni

11 Aralık 2021 Cumartesi

19:30 (Avm)-Şahin Kendirci İle Minder Sohbetleri. Şahin Kendirci, Avm Minder Sohbetlerinde Sevenleriyle Buluşacak.

12 Aralık 2021 Pazar

16 : 00 - (Mövenpick Otel)

-Murat Saraçoğlu İle Popüler Dünyada Yönetmenlik. Murat Saraçoğlu İle Mövenpick Otel’ De “Popüler Dünyada Yönetmenlik”’ Başlıklı Bir Atölye Düzenleyecektir.

19:30 - (Avm)

-Engin Çağlar - Ayhan Taş - Ümit Acar İle Avm Minder Sohbetleri. Engin Çağlar, Ayhan Taş Ve Ümit Acar, Malatyapark Avm’ De Minder Sohbetlerinde Sevenleriyle Buluşacak.

13 Aralık 2021 Pazartesi

12:00 - (Hoca Ahmet Yesevi)

Coşkun Aral İle Bir Habercinin Dünya Güncesi. Belgesel Film Yapımcısı Çoşkun Aral İle İnönü Üniversitesi Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonunda “Bir Habercinin Dünya Güncesi’’ Hakkında Söyleşi Düzenleyecektir.

13:30 (İnönü Üniversitesi)

-Reis Çelik "Film Yapma Hayali" Yönetmen Reis Çelik İle İnönü Üniversitesi Öğrencileriyle “Film Yapma Hayali” Hakkında Etkinlik Düzenleyecektir.

13:30 (Mövenpick Otel)

-Menajerlik Üzerine Ruhi Sarı - Abdullah Bulut (Mövenpick Otel) Ruhi Sarı, Abdullah Bulut İle Mövenpick Otel’ De “Menajerlik Üzerine” Bir Etkinlik Düzenleyecektir.

19:30 (Kız Öğrenci Yurdu)

-Mert Turak Söyleşi

14 Aralık 2021

Salı 11:00 (İnönü Üniversitesi Tiyatro Kulübü)

-İnan Ulaş Torun. Ünlü Oyuncu İnan Ulaş Torun İle İnönü Üniversitesi Tiyatro Kulübü Öğrencileriyle Bir Etkinlik Düzenleyecektir.

12:00 (Gedik)

-Müfit Can Saçıntı İle Oyunculuk Üzerine. Müfit Can Saçıntı İle Gedik Sosyal Tesislerinde Oyunculuk Üzerine Bir Söyleşi Düzenlenecektir.

12:00 (Mövenpick Hotel)

-Faycal Hassairi Uluslararası Film Yapım - Eylem Kaftan Moderatör. Faycal Hassairi İle Mövenpick Otel’de “Uluslararası Film Yapımı’’ Üzerine Bir Etkinlik Düzenleyecektir.

13:30 (İnönü Üniversitesi)

-Kibar Dağlayan Yiğit İle Mahallemizin Kadınları Sinema Yapıyor. Kibar Dağlayan Yiğit İle İnönü Üniversitesi Öğrencileriyle “Mahallemizin Kadınları Sinema Yapıyor’’ Başlıklı Bir Etkinlik Düzenleyecektir.

19:30 (Malatya Kongre Kültür Merkezi)

-Kırmızı Halı Geçiş Töreni

20:00 (Malatya Kongre Kültür Merkezi)

-Kapanış Töreni"

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Kiremit (2 yıl önce)
    Bu cahil millete birşeyler katmaya çalıştığın için teşekkürler Başkan.
    0
    0
    Yanıtla
  • nihat (2 yıl önce)
    neye lazımsa
    0
    0
    Yanıtla
  • imset necis (2 yıl önce)
    zaten üfürükten bir içeriğe sahip o yüzden çok da duyurulacak bir etkinlik değil. o yüzden duyurmamışlardır
    0
    0
    Yanıtla
  • Taylor (2 yıl önce)
    Malatya da kaç filim,dizi,klip vb. çekilmiş? Kaç filim şirketi var? Kaçtane sanatçı var?Kaçtane sinema var ? k: 3.7 milyon para harcanıyor bu işe . ayrıca şehire katkısı ne ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Feraset Sahibi (2 yıl önce)
    Toplumsal cinsiyetin Filim festivali alakası nedir? Doğrusu çok merak ettim. Bi de biri bu toplumsal cinsiyetin ne olduğunu bir söylese
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Belli, profesyonel olarak mı, yoksa yapmış olmak için mi yapıldığı.
    0
    0
    Yanıtla