SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dr. Kırçuval Vefat Etti

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:59:07
Dr. Kırçuval Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

Emekli doktor Mehmet Kırçuval vefat etti.

Merhum Gazeteci Erhan Kırçuval ile DSİ eski bölge müdürlerinden İnşaat Mühendisi merhum İbrahim Kırçuval'ın ağabeyleri, Gazeteci Kerem Kırçuval'ın da amcası olan Dr. Mehmet Kırçuval, 85 yaşındaydı. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdikten sonra çeşitli yerlerde pratisyen hekim olarak görev yapan Dr. Kırçuval, ihtisasını Almanya'da Anestezi ve Reanimasyon branşında yapmış, burada uzun yıllar çalışıp emekli olduktan sonra Malatya'ya dönmüştü.

Bir süredir Alzheimer hastalığından muzdarip olan Dr. Mehmet Kırçuval'ın cenazesinin, 20 Aralık Cumartesi günü Yeni Camii'de öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Eskimalatya'daki Alibaba Mezarlığı'nda toprağa verileceği bildirildi.

ÇÖŞNÜK MUHTARI VEFAT ETTİ..

Bu arada, Çöşnük Mahallesi Muhtarı Celal Kutluk da (fotoğraftaki) hayatını kaybetti. 

Kanser tedavisi görürken hayatını kaybeden Malatya’nın Pütürge İlçesi doğumlu Celal Kutluk (47), kanser hasatlığından hayatını kaybetmesinden sonra Yeşiltepe şehir mezarlığında toprağa verildi.

30 Mart 2014 yerel seçiminde Çöşnük Mahallesi Muhtarlığı’na seçilen Celal Kutluk, su tesisatçılığı işi yapıyordu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız