SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Doğanşehir'de Yeni Kaymakamlık Binası Yerine Tepki

Doğanşehir'de Yeni Kaymakamlık Binası Yerine Tepki
A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir ilçesinde yeni yapılacak Kaymakamlık Binasının yerine tepki gösteren vatandaşlar, geç kalınmadan planın bir daha gözden geçirilmesi için yetkililerden destek istediler.

Deprem bölgesi olan Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde yeni yapılacak olan Kaymakamlık Binası’nın ilçe dışına yapılacak olmasının ardından bugün toplanan vatandaşlar, projenin bir daha gözden geçirilmesini istediler. Eski Kaymakamlık binası önünde ‘Doğanşehir’imize sahip çıkalım’ sloganı ile toplanan vatandaşlar adına konuşan Doğanşehir’in eski belediye başkanlarından Hanifi Bayram, “6 Şubat depremi sonrası büyük yıkım gören Doğanşehir'de kamu kurum ve kuruluşlarının Tavşantepe bölgesine gitmesini istemiyoruz. Yaşanan felaketin ardından ilçemizin bütünlüğü, dokusu bozulmaya çalışılıyor ve hafızası siliniyor. İlçemize ikinci bir felaket daha yaşatılacak, siyaset yapmadan Doğanşehir’imize sahip çıkalım. Geç kalmadan hep beraber memleketimize sahip çıkalım. Doğanşehir’in geleceğine Doğanşehir’i sevenler karar versin" dedi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Viranşehir (7 ay önce)
    Eski adı Viranşehir. Bırakın TOKİ adam akıllı sağlam zemine yapsın. Eski yerine yap yine yıkılsın.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Hüseyin (7 ay önce)
    Oldu olacak Doğansehir kaymakamlığını Akcadağ ile Yesilyurt Tavşantepe Tren köprüsünün yanına inşa etsinler veya daha güzeli Vagon fabrikası Kızılay kampüsu içerisine yapsınlar daha geniş olur Vallahi adama gülerler ilçede adam kalmamış derler ben bir memleketin evladı olarak üzülüyorum
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Doğanşehir (7 ay önce)
    Doğanşehire dokunmayın ne demek doğanşehiri toki konutlarına taşımak.
    %86
    %14
    Yanıtla