SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanşehir Belediyesi'nin Tabelasına da 'T.C.' İbaresi Eklendi

Doğanşehir Belediyesi'nin Tabelasına da 'T.C.' İbaresi Eklendi
A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir Belediyesi tabelasına Başkan Mehmet Bayram’ın talimatıyla Türkiye Cumhuriyeti'nin kısaltması olan T.C. ibaresi eklendi.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası Cumhuriyet Halk Partisi’nden Doğanşehir Belediye Başkanı seçilen Mehmet Bayram, belediye binasında bulunan tabelaya Türkiye Cumhuriyeti'nin kısaltması olan T.C. ibaresi eklenmesi yönünde talimat verdi.

Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram’ın talimatı ile Doğanşehir Belediye binasının girişindeki “Doğanşehir Belediyesi” yazısına ilaveten Türkiye Cumhuriyeti’nin kısaltması olan T.C. ibaresi eklendi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Adem (1 hafta önce)
    İnadına CUMHURİYET... İnadına NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... Yerlilikten millilikten dem vuranlar. BU KAVRAMLARDAN NEDEN BU KADAR RAHATSIZ...
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Mehmet (1 hafta önce)
    Tmm.. hersey bitti.. 5 yıl yat.. tek dert buydu..
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Mehmet (1 hafta önce)
    Cübbe giyme töreni ne be... Gerçek olmamalı...
    %15
    %85
    Yanıtla
  • Mehmet (1 hafta önce)
    Başkanımıza helal olsun burası Türkiye Cumhuriyeti devletidir. Milliyetçi ve muhafazakar kesimi görelim bakalım kim daha çok ülkesini ve devletini seviyor koruyor. Chp bunu silse terörist derdiniz ama bilin bakalım kim sildi, hayırlı cumalar
    %75
    %25
    Yanıtla
  • KARA (1 hafta önce)
    Cumhuriyeti bir Safsatadır Cumhuriyet Fazilettir asla Demokrasi değildir. İran. kuzey Kore. Çin gibi benzer ülkelerde cumhuriyet deniliyor ama Demokrasi yok. Amerikan, İngiltere ve Almanya gibi devletler cumhuriyet yerine Federal devlet deniliyor ama Demokrasi var. Bizde ise bazı çevreler Cumhuriyeti demokles kılıcı gibi halkın üzerine baskı korku salmak için kullanılıyor
    %23
    %77
    Yanıtla
  • uğur ttn (1 hafta önce)KARA isimli kullanıcı yorumuna
    adın gibi kara ve yobazsın nokta.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (1 hafta önce)
    Türkiye Cumhuriyeti, Türkiye Cumhuriyeti
    %86
    %14
    Yanıtla