SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Derin Odakların Suikasti"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:19:57
A- A+ PAYLAŞ

Büyük Birlik Partisi (BBP) eski Genel Başkanı Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölüm yıldönümünde Malatya Adliyesi önünde basın açıklaması yapan Malatya BBP il teşkilatı, olayın halen aydınlatılmadığını belirterek tepkilerini dile getirdiler. 

BBP Malatya İl Başkanlığı tarafından Malatya Adliye Binası önünde düzenlenen basın açıklamasında Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği helikopter kazasına ilişkin şüphelerin halen giderilmediği ifade edildi. BBP Malatya İl Başkanı İbrahim İşleyen ile BBP Malatya Milletvekili aday adaylarının katıldığı açıklamada konuşan Turan Odabaşı, 25 Mart 2009 yılında gerçekleşen helikopter kazasında Muhsin Yazıcıoğlu ile 5 kişinin hayatını kaybettiğini hatırlattı. Yazıcıoğlu ile kazada hayatını kaybedenleri de rahmetle andıklarını belirten Odabaşı “Merhum liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu, milletine hizmet adına dağ taş, uzak yakın demeden mücadele ederken birileri bunlardan rahatsız olmuştur. Bunu engellemek adına tehditler ikazlar yapılmıştır. Buna karşın merhum genel başkanımız hak yolunda taviz vermeden dosdoğru yürümeye devam etmiştir. 28 Şubat darbesine karşı halkı ve davası için göğsünü siper etmiştir. Tehditler yine devam etmiştir. Yazıcıoğlu’nu durduramayacağını anlayan derin odaklar suikast düzenlemişler ve merhum genel başkanımızı şehit etmişlerdir. Sonuç itibariyle aylarca sıkı takip sonucu şer odakları güç birliği yaparak helikopteri düşürerek Muhsin Yazıcıoğlu ile 5 arkadaşımızı şehit etmişlerdir”dedi.

Yaşanan üzücü olayın üzerinden 6 yıl geçtiğini ve suikast olarak düşündükleri kazayla ilgili henüz tatmin edici bir bilginin sunulmadığını savunan Odabaşı, “Şahadetinin 6. yılında failler bulunamamıştır. Mevcut İktidarın da helikopterin düşürülmesinde sorumlu olduğunun düşünülmesi kuvvetle muhtemeldir. Muhsin Yazıcıoğlu öldürülmeseydi ne PKK terör örgütü ile masaya oturabilir ne özellikle konuşabilir ne bayrağımızı indirebilelerdi. 6 yıl dönümünde şehit liderimizi Muhsin Yazıcıoğlu muhabbetle anar Allah'tan rahmet dilerim” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız