SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha Güçlü Aday Gelirse.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:09:39
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulüp Basın Sözcüsü Selim Pilten, "Güzel günler bizi bekliyor" dedi. 

Pilten, son günlerde çıkan kulüp başkanı Adil Gevrek'in istifa ettiği, teknik direktör Feyyaz Uçar ile yolların ayrıldığı ve yönetimin göreve devam etmeyeceği yönünde çıkan iddialara cevap verdi.

Orduzu Pınarbaşı'nda  açıklamada bulunan Pilten, "Takımımız adına 2014-2015 sezonunda gayet güzel şeyler oldu. Uzun yıllardır PTT 1. Lige çıkılmasıyla akalı bir özlem ve heves vardı. Bu özlem sona erdi; takımımız, taraftarımız, Malatya'mız iki sefer yapılan kutlamalarla şampiyonluğu doyasıya yaşadı" ifadelerini kullandı. 

"Şuanda herhangi bir problem yok"

Kulüp başkanı Adil Gevrek'in istifa etmediğini ve yönetimin görevde olduğunu kaydeden Pilten, "Adil Gevrek ve yönetimimizle alakalı 31 Mayıs'a kadar yönetimimiz devam ediyor. Şuan için herhangi bir problem yok" dedi.

Pilten, yönetimin şuanda herhangi bir karar almadığını belirterek, "Bu takıma herkesin sahip çıkması gerekiyor. Sadece Malatya Büyükşehir Belediyesi ya da bir şahsın desteğiyle bu iş yürümez. Bu takım herkesin ve herkesin sahip çıkması gerekiyor" diye konuştu .

"Malatya futboluna katkısı olacaksa biz kenarda bekleriz"

Malatya futboluna katkı sağlayacak her türlü düşünceye saygı duyduklarını dile getiren Pilten, şunları söyledi: "31 Mayıs'a kadar daha güçlü bir aday ve yönetim gelirse, Adil Gevrek Başkanımız ve bizim düşüncemiz kesinlikle Malatya futbolunun adına katkısı olacaksa biz kenarda bekleriz. Ama onun haricinde 31 Mayıs'a kadar görevimiz devam ediyor. Ne bir istifa ne de bir görev bırakma söz konusu değil. Kaldı ki aynı şey teknik direktörümüz içinde geçerli. Teknik direktör Feyyaz Uçar, 31 Mayıs'a kadar Yeni Malatyaspor'un resmi hocasıdır. Onunla ilgili de bir fesih ya da anlaşma iptali yok."

"Herkesin bu takıma sahip çıkması lazım"

Pilten, herkesin takıma sahip çıkmasını beklediklerini ifade ederek, "Çok iyi hesaplamak lazım. Bu takım, uzun yıllar sonra büyük emeklerle PTT 1. Lige çıktı. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'ın ciddi destekleriyle kulübümüz bu hale geldi. Bundan sonrada kulübümüze ciddi desteklerinin devam edeceğine inanıyoruz. Bütün kamuoyu da bunu biliyor. Ama sadece başkanımızın ya da bir şahsın desteğiyle başarının gelmesi mümkün değil, herkesin bu takıma sahip çıkması lazım" diye konuştu .

"Hoş bir durum değil"

Bazı insanların yönetime, şampiyon takımın yöneticisi gibi değil, başarısız olmuş bir kulübün yöneticisi gibi davrandığını öne süren Pilten, şunları ifade etti: "İçinde bulunduğumuz durum, hiç hoş bir durum değil. Sanki şampiyon olmuş bir kulübün yönetimi gibi değil de, başarısız olmuş bir kulübün yönetimi gibi davranılıyor. Buda bizi çok üzüyor. Ama taraftarımız bize sahip çıkıyor. Biz vatandaşın içerisindeyiz ve müthiş olumlu tepkiler var. Üst perdeden konuştuğunun düşünen insanlar ne yazık ki bize başarısız olmuş bir takımın yöneticisi gibi davranıyorlar. Bunu da kamuoyunun vicdanına havale ediyoruz. Yönetim olarak her türlü ortamda üzerimize düşeni en iyi şekilde yaptık. Yönetim, teknik heyet, futbolcular, kulübümüzdeki herkes üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. İnşallah güzel günler bizi bekliyor."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız