SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır, MEGSAŞ'ı İnceledi

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:24:14
Çakır, MEGSAŞ'ı İnceledi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, MEGSAŞ’da yenileme çalışmaları hakkında bilgiler aldı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a inceleme gezisinde MEGSAŞ Genel Müdürü Münir Özpolat eşlik etti. İnceleme gezisi sırasında, son teknolojik şartlara göre MEGSAŞ’ın kendini yenilediğini belirten Başkan Çakır, “MEGSAŞ bugüne kadar çok güzel hizmetler üretti. Yapmış olduğu modernizasyon çalışmaları ile üretimde ciddi bir kaliteyi yakalamış olacak. Yenileme ve modernizasyon çalışmaları ile ekmek üretimi, hijyen ve çevre düzenleme noktalarında ciddi iyileşmeler gerçekleştirildi. Tünel fırın sistemi ile tamamen mekanik el değmeden üretim gerçekleştirilecek. Tünel fırın sistemi ile MEGSAŞ günlük 50 bin ekmek üretilebilecek bir kapasiteye kavuşturulmuş oluyor. Yaklaşık 1 milyon 500 bin liraya mal olan önemli bir yatırım. Montajı tamamlanan bu yeni sistem ile en kısa süre içerisinde üretime başlanacak. MEGSAŞ kendini yenileyerek Malatya’ya ve Malatya halkına en güzel ve kaliteli hizmeti sunmuş olacak. Bu çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

MEGSAŞ Genel Müdürü Münir Özpolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın direktifleri doğrultusunda yapılan çalışmalarla MEGSAŞ’ın modern bir yapıya kavuşturulduğunu belirterek, yapılan modernizasyon çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Tünel fırın sistemi ile ekmek üretiminin tamamen mekanik olarak yapılacağını belirten Özpolat, “Hamur yoğurma teknesinde başlayacak olan ekmek üretimimiz, ekmeklerin kasaya koyulmasına kadar hiçbir şekilde elle teması olmayan bir sistem. Tamamen mekanik olarak çalışan sistemimizde üretimimiz hamur teknesinden bantlar aracılığı ile kesimi yapılarak makineye giriyor. Kesimi yapılan hamurlar bekleme yerinde belli bir süre bekletildikten sonra şekil verilerek, kalıplar üzerinde fermantasyon odasına bırakılıyor. Fermantasyon odasından çıkan hamurlar daha sonra tünel fırına kalıplar üzerinde el değmeden verilmekte ve son olarak hijyen kuralları içerisinde kasalanıp tüketime sunulmaktadır. Tünel fırın sistemimizi önümüzdeki günlerde hizmete sunmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız