SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bunları Rahatsız Ediyor"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:20:57
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son olarak söylediği 'Kürt sorunu yok' söyleminin PKK tarafından istismar edildiğini söyledi. 

AKP Arguvan İlçe Danışma toplantısına katılan Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Konuşmasında CHP’yi eleştiren Şahin, “CHP’nin bugüne kadar istismar etmiş olduğu konuları biz insanlarımıza vermişiz. Ne ezilenleri bu ülkede ezdirmeye devam etmişiz nede inkar edilenleri inkar etmeye devam etmişiz” diye konuştu.

PKK terör örgütünün, Doğu Anadolu bölgesinde yıllardır vatandaşların haklarının gasp edildiğini iddia ettiğini ve bu söylemlerin ise AKP iktidarları tarafından çürütüldüğünü belirten Şahin, “Bugün gidin sorun Doğu ve Güney Doğu’da vatandaşlarımıza deyin ki ‘Siz silahla bu hakları elde etmeye çalışıyorsunuz’. Allah için bir sorsunlar. Biz düne kadar onların istismar ettiği bütün konuları tümünü birden AK Parti iktidarı döneminde fazlasıyla yerine getirdik” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Kürt sorunu yoktur’ açıklamasının da PKK tarafından istismar edildiğini savunan Şahin, “Sayın Cumhurbaşkanımız 2005 yılında ‘Kürt sorunu vardır’ demişti ve biz bunu çözeceğiz demişti. Bizde bu süre zarfında hakikaten Kürt bölgesinde yaşayan insanlarımızın gasp edilen bütün haklarını geri sağladık. Derin güçler tarafından haklarının gasp edildiğini iddia eden PKK, bugün bunların tümünün devlet tarafından iktidarımız tarafından verilmesini içine sindiremiyor. Diyorlar ki ‘biz bunu silahlı mücadele ile ancak alabiliriz’. Ama biz kesinlikle hiçbir zaman için silahların konuşmaması gerektiğini, siyasetin konuşması gerektiğini demokratik kurallar içerisinde bir takım sorunlarımız varsa onları el birliği ile çözüp bu ülkeyi kalkındıracağız dedik.” Şeklinde konuştu.

Özgürlüklerin mutlaka en iyi şekilde insanlara sağlanması gerektiğini düşündüklerini belirten Şahin, “Bunların ötesinde bizden önceki dönemlerde CHP bizim yaptıklarımızın yüzde 1’ini yaptık derse biz siyasetten çekilelim. Ama şuanda bile Kemal Kılıçdaroğlu kendi kimliğini inkar etmekte acziyet içerisinde bir yapı içerisinde” ifadelerini kullandı.

Muhalefetin yeterince samimi olmadığını ve bugüne kadar yaptıkları ile halkı kendilerine inandıramadıklarını ifade eden Şahin, “Biz 13 yıl içinde bu sorunların tümünü bertaraf ettik. Ve bu durumda bunları rahatsız ediyor” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız