SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Kez Engel Yok!

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:13:07
Bu Kez Engel Yok!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Barosu’nun 19 Ekim Pazar günü yapılan genel kurulundaki seçimlerde, Yönetim Kurulu Üyeliği listesinde Çiğdem Ağdağ en fazla oyu alarak ilk sırada yönetim kurulu üyesi seçildi. Ağdağ, bir önceki seçimde ise yine ilk sırada seçilmesine rağmen yönetim kurulu üyeliği iptal edilmişti.

EN FAZLA OYU ALDI

Malatya Barosu’nun son seçiminde yönetim kurulu üyeliği için Baro Başkanlığını kazanan Enver Han’ın listesinden aday olan Çiğdem Ağdağ ilk sıradan yönetim kurulu üyesi seçildi. Ağdağ, en yakın rakibine 15 oy farkla 193 oy aldı ve en fazla oyla ilk sıradan yönetim kurulu üyesi oldu. 

ÜYELİĞİ İPTAL EDİLMİŞTİ 

Malatya Barosu’nun 8 Ekim 2012 tarihinde gerçekleştirilen seçiminde ise 3 aday yarışmış ve Çiğdem Ağdağ, o seçimde yine Enver Han’ın listesinde yönetim kuruluna aday olmuştu. Çiğdem Ağdağ, iki yıl önce, Eyüp Kutlubay'ın başkan olduğu seçimde 155 oy alarak en fazla oyla birinci sıradan yönetim kurulu üyesi seçilmişti. Ağdağ'ın, meslekte 5 yıllık kıdem süresini doldurmadığı gerekçesiyle Malatya Merkez İlçe Seçim Kurulu’na yapılan itiraz üzerine, yönetim kurulu üyeliği iptal edilmiş ve yerine yedek 1. sırada bulunan M.Umut Yalçın getirilmişti. Umut Yalçın ise son seçimde 131 oy alarak 3. yedek üye oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız