SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

İddialara Tepki.. "Bu Kadar da Yalandan Medet Umulmaz ki Ama!."

İddialara Tepki..
A- A+ PAYLAŞ

AKP'nin saat 10.00’da başlayan temayül yoklamasından 1 saat 24 dakika sonra, odatv4.com'da saat 11:24’da servis edilen, “Temayül yoklamaları: Hangi ilde kimin ismi var…” başlıklı haberde  “Temayül yoklamalarında Malatya'da Öznur Çalık'ın ismi bir adım önde çıkıyor.” iddiası partinin genel başkan yardımcısının da tepkisine yol açtı.

“Bu kadar da yalandan medet umulmaz ki ama”

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve  Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, söz konusu habere sert tepki göstererek, “Manipülasyonda zirve nokta... Daha Temayül Yoklamasının ilk saatlerinde, Temayül Yoklamasından çıkacak sonucu bilmişler (!) Tıklanmayı artırma uğruna bu kadar da yalandan medet umulmaz ki ama.  Güler misin ağlar mısın? Vay halimize!” ifadelerini kaydetti.

Yavuz temayül yoklamasının sona ermesinin ardından ise, “Yaklaşık 150 bin teşkilat mensubumuz, tüm Türkiye'de eş zamanlı bir şekilde tercihini ortaya koydu. Temayül yoklamasını elektronik ortamda yaptık ve sonuçlarını anlık olarak aldık. Biz gerçekten çok güçlü ve büyük bir aileyiz. Emeği geçen herkese müteşekkiriz. Hayırlı olsun.” açıklamasını yaptı.

-“Bu tür paylaşımlara itibar etmeyin, oyuna gelmeyin”

AKP'li siyasetçilerden ve eski Gaziantep milletvekili Şamil Tayyar ise AKP Genel Başkan Yardımcısı ve  Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz’un açıklamasını paylaşarak şu yorumu yaptı: 

“Bugün tüm yurtta AK Parti’nin temayül yoklaması vardı. Daha sandıklar kapanmadan veya kapanır kapanmaz manipülasyon başladı. Sonuçları sadece Cumhurbaşkanımız ve işaret ettiği sınırlı sayıda yönetici görebiliyor. Temayül salonundaki sorumlu genel başkan yardımcısı bile bilmez, sonucu görecek şifre kendisinde yoktur çünkü. Bu tür paylaşımlara itibar etmeyin, oyuna gelmeyin.”

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • malatyalı (4 ay önce)
    Öznur Çalığın sağında ve solundaki şahısları 20 senedir tanıyorum.Diyeceğim şu dur ki yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 ay önce)
    Propaganda böyle bir şey. 100 ün üzerinde siyasi parti var. Çoğunun adı bile bilinmiyor. Var Yok 5 tane parti
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Orduzulu (5 ay önce)
    Öznur Çalık aday olursa Malatya da kimse oy vermeyecek, Ak parti artık bunu anlamalıdır. Artık Malatya halkı yalancıya, gövde gösterisi yapana, Malatya ya hizmet etmeyene oy vermek istemiyor. Öznur Çalık Malatya için bitmiştir eğer aday olursa Ak parti Malatya da kaybedecektir
    %74
    %26
    Yanıtla
  • NECO (5 ay önce)
    Ö.Ç. Güya oy kullanmaya gelmiş! Eski vekillerden kimse yokken kendi damlamış. Niye acaba? Üç ay önce kendi adamını il başkanı yaptırdı. Ekip bir sürü siyaset yüzü olmayan,zayıf ve yandaş ekip . Karşılıksız bir yönetim ve kendi ekibi. Kadere bak ki şehrin yöneticilerini üç aylık atanmış il başkanı ile 20 günlük atanmış Kadın kolları başkanına ve ekibine soruyorlar!! Ablalarını yazıp kente başkan yapacaklar. Ablanın artık kardeşleriyle emekliliğin tadını çıkarması lazım. Yeteri kadar Malatya'yı ve kendini yordu .
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Kemal (5 ay önce)
    Üs kurulurken nerdeydiniz, Veli Ağbaba protesto ederken nerdeydiniz? Gidin 2010 da açan kişilere hesap sorun. Şuan ona izin veren sizin cb değil mi? Anca araplaşırsınız cahilleşirsiniz böyle
    %66
    %34
    Yanıtla
  • Cakir (5 ay önce)
    israil siyonizm ne karsi savasan 68 kusagi devrimcilerine karsi olan bu zihniyet degilmiydi,- 1971 de kürecik radar üssüne giderken Sinan lari ihbar edenler sizler degilmiydiniz. ABD 6 filoyu protesto eden devrimcilere saldiranlar sizdiniz ayni zihniyet,, israille tüm ticari vs iliskiler halen devam ediyor nedense... AKP BINASININ ÖNÜNDE BU PROTESTOYU YAPINIZ:::
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Acun (5 ay önce)
    Sayın Öznur Çalık aday adaylığına müracaat bile etmedi.Anlamadığım görev istemeyen birinin neden adını yazmak ister insanlar. Siyaset taleple ednle yapılır. Sayın Cumhurbaşkanımızda zaten bu şekilde çalışıyor. Üstelik tarafsız olması gereken biri olarak Sayın Çalık salonda görevli olmamasına rağmen temayül yoklamasını yönetenlerin arasında sahnede oturmuştu. Bunuda anlamak mümkün değil. Şu an itibariyle partide resmi hiçbir görevi olmamasına rağmen bu duruşa anlam veremedim, "hayırdır demekten başka?birşey diyemedim.
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 ay önce)
    Öznur Çalık'ın hemen sağı ve solundaki iki kişi size yemin ediyorum düne kadar boş gezenin boş kalfasıydı. Böyle memleket olmaz kardeşim.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Yeter yahu (5 ay önce)
    Bu kadın bırakmadı gitti yeter yahu yeter .
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Alp (5 ay önce)
    İstanbulu kaybettiğiniz gibi Malatya da elden gidecek...vah vah
    %61
    %39
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (5 ay önce)Alp isimli kullanıcı yorumuna
    Türkiye ' de en son kaybedilecek yer, halaybaşı Malatya. Buradan ağlama, sızlama, sahipsizlik vb. gideriz inadına der gene en az yüzde 60 bu defa daha da çok oranla oyumuzu verir, halayı çeker, tekrardan başa döner ağlamaya, sızlamaya, dert yanmaya başlarız, sahi ben bu filmi daha önce çok izledim.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • aşkım_44 (5 ay önce)Alp isimli kullanıcı yorumuna
    inşallahhhh
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Hakim (5 ay önce)
    bakın gelişmiş ülkelere ölümüne makam mevki delisi insanlar var mı yok mu.bırakın gelişmiş ülkeleri Yüce Allah ve Peygamberimiz, idareciliği ateşten gömleğe benzetirken sözde Müslümanlar olarak olayı ne kadar basite aldığımızın şahidi sizler oldunuz.ama idarecilik yapıp imtihanı geçebilecek birini tanıyan beri gelsin.eyvahlar olsun kendini millete bela edenlere.kimse kusura bakmasın.ben bir Erbakan'ın olduğuna inanıyorum.kimin inandığı varsa paylaşabilir.varsa yanlış sözüm kusura bakmayın.katilmayana saygı duyarım.bayan Çalık kimsenin gazına gelip ahiretinizi zayi etmeyin.ateşten giydiğiniz gömlek için yetmez mi.iyi veya kötü milletin günahına girdiğiniz yeter de artar.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Hakim (5 ay önce)
    Gelen ses yandaşların sesidir.Bayan Çalık şehir yönetecek liyakat sahibi değildir.liyakatsizlik sorun değil millete idareci olduğun zaman en büyük rezillik peyda olur.Cumhurreisin bile liyakatinin yeterli gelmediği sayısız mesele var.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Vecihi (5 ay önce)
    Selahattin ağanın kalemşörü admin yine iş başında
    %57
    %43
    Yanıtla
  • AK Parti Genel Başkan Yardımcısı yalanlamış. Bunu neden görmüyorsunuz. Admin mi yalan haber yapmış? Hadi işinize bakın, yalan dolanla, iftirayla iş götürme devriniz bitti.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Hamdi (5 ay önce)
    Öznur Çalık ve anketçisi çok kötü yakalanmış. Hem aday adayı olarak ortaya çıkma, ama parti içindeki adamlarını uzaktan kontrol ederek kendini aday olarak yazdırma gayretine gir, yanındaki anketçi ile algı yap. Öznur Çalık, yılların siyasetçisi olarak bu hale düştü maalesef. Yazık. Çıkıp aday adayı olsaydı, daha fazla puan toplardı.
    %82
    %18
    Yanıtla