SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizim İçin Apayrı Yeri Var"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:08:53
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Özel Gözde Sağlık Grubu, yeni hastanesi ANAMED'i (Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi) basın mensuplarına tanıttı.

Sıtmapınarı'nda ANAMED'i Malatyalıların hizmetine açan grup, kadın doğum ve çocuk hastalıkları konusunda deneyimli bir ekiple hem Malatyalılara hem de bölgeden gelecek olan hastalara en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyor. 

Gözde Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Kenan Kalı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim Karaman, yeni açılan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesiyle ilgili basın toplantısı düzenledi. 

"BU HASTANENİN BİZİM İÇİN APAYRI BİR ÖNEMİ VAR"

Gözde Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Kenan Kalı, Malatya'ya yeniden güzel bir yatırım yapmanın mutluluğu içerisinde olduklarını ifade etti.

Kalı, Gözde Sağlık Grubu olarak sağlık tesislerinin içerisine bir yenisini daha eklediklerini kaydederek, "Bu tesisin açılışının bizim için apayrı bir yeri var. Gözde Sağlık Grubu sadece Malatya'ya değil, Türkiye genelinde hastaneler açıyor. Ama bu hastanenin özel yanı; Malatya'mızda, memleketimizde olması. Malatya'nın kadın doğum ve çocuk konusunda özelleşmiş bir hastaneye ihtiyacı vardı. Uzun yıllar bu karşılanamadı. İnşallah bu hastane, kadın doğum ve çocuk konusundaki Malatya'nın ihtiyacına cevap verir" dedi.

"TÜRKİYE GENELİNDE YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR" 

Kalı, Türkiye genelinde yatırımlarının devam ettiğini belirterek, "Şehirlerin ileriye gitmesini sağlayan ana unsurlardan bir tanesi de iş dünyası, iş adamlarıdır. Ve iş adamlarından oluşan Ticaret Odaları ile siyasilerdir. Bu anlamda Malatya'yı, gönlümde Kayseri'nin ve Gaziantep'in üzerinde görmek istedim. Her zamanda böyle görmek istiyorum. Bunun içinde yoğun bir çabam ve çalışmalarım var. Bunu sadece Malatya il sınırları içerisinde yapmadım ve yapmıyorum, tüm Türkiye genelinde yatırımlarımız devam ediyor. Ben, 'Gaziantep'in Sankosu varsa Malatya'nın da Gözdesi var' dediğimde küçücük bir merkezdik ve çok büyük bir iddia idi. Ama Allah nasip etti, biz son 10 yıldır Malatya'da hem istihdamda hem de vergi konusunda birinciyiz. Son 10 yılda bir ilde vergi konusun da birinci olmak, istihdam konusunda birinci olmak kolay bir şey değil ve her geçen günde Gözde ailesinin içerisine boncuk taneleri gibi Malatyalı kardeşlerimiz ilave oluyor. Her açtığımız tesiste, 15-200, bazı hastanelerimizde 400'e yakın personel çalışıyor. Ve önemli olan şey şudur; herkes istihdam oluşturabilir, tekstil fabrikası açarsınız, istihdam oluşturursunuz ama hastanedeki istihdam enteresan bir şekilde nitelikti istihdamdır. Bugün belki de Türkiye'de ilk 5'te olan kardiyovasküler cerrahlar, kardiyoloji hocaları olmak üzere yaklaşık 200'e yakın doktor kadrosunu Malatya'da istihdam ediyoruz. İnşaat mühendisleri, yine yüksek düzeyde beyaz yakalı dediğimiz insanları istihdam ediyoruz" ifadelerini kullandı. 

"HER ŞEY KADIN VE ÇOCUK HASTALARIMIZ İÇİN PLANLANDI"

Grubun Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim Karaman ise, grup olarak hizmet zincirine yeni bir halka eklemenin haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.

ANAMED Kadın Doğum ve Çocuk Cerrahi Dal Merkezi'nin konsept anlamında Malatya'da bir ilk olduğunu dile getiren Karaman, şunları söyledi: "Bu hastanede her şey kadın ve çocuk hastalarımız için planlandı. Çocuk oyun alanları, her katta bebek bakım ve emzirme odaları, son derece zevkli düzenlenmiş hasta odaları, tek kişilik odalar, 3 ameliyathane, 2 doğum odası, NST odası olmak üzere her şey en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. Bu hastaneye özgü olarak 'En değerli varlığınız çocuklarınız' diyoruz."

Karaman, Malatya'da kadın doğum ve çocuk anlamında bir ihtiyacı gidereceklerini kaydederek, saat 23.00'a kadar poliklinik yapılacağını ifade etti. 

Malatya'da dördüncü hastanelerini açtıklarını anımsatan Karaman, "Bundan sonraki amacımız sayısal değil de, niteliksel artış olacak. Özel hastaneler içerisinde üçüncü basamak yoğun bakım sadece bizde mevcut. Yoğun bakım hasta yataklarımızın sayısı gün geçtikçe artıyor. Yalnız Malatya ve ilçelerine hizmet sunmuyoruz. Çevre illerden de birçok üçüncü basamak yoğun bakım hastası alıyoruz. Bunların sayısını ve niteliğini daha da artırmayı planlıyoruz" diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız