SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bitince Böyle Olacak

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:01:13
Bitince Böyle Olacak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen yeni Nikah Sarayı’nda çalışmalar sürüyor.

Belediye tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada; "Yeşilyurt İlçesi, Çilesiz Mahallesi Fahri Kayahan Bulvarı üzerinde 27 dönümlük alana yapılan yeni Nikah Sarayı, 5.300 m2’lik inşaat alanına sahip. Alışılmışın dışında Nikah kıyımının yanı sıra, düğün, davet, alışveriş mekanları, kafeterya gibi unsurları bünyesinde barındıran yeni Nikah Sarayı’nda son çalışmalar yapılıyor. Çevre düzenleme çalışmalarının yanı sıra ince işçiliğin devam ettiği Saray inşaatında; ses yalıtım, iklimlendirme, elektrik gibi sistemler tamamlanırken, şu anda tavan giydirmeleri yapılıyor." denildi. 

Nikah Sarayı'ndaki salonların her talebe cevap vereceğinin belirtildiği açıklamada daha sonra şu bilgiler verildi; 

"Malatya ve bölgede nikah alışkanlıklarını değiştirecek olan yeni Nikah Sarayı’nda; vatandaşların her türlü talebine cevap verilebilecek özellikler bulunuyor. İkramlı nikah ve düğünler için saray odası özelliğinde büyük salonun yanı sıra, törenli nikahlar için de düz ve amfi sisteminde 200 ve 300 kişilik 2 salon bulunuyor. Sade nikahlar için ise 20 kişilik bir nikah odası bulunuyor. 

Canlı bir yaşam alanı olacak

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yeni Nikah Sarayı, sadece nikahlarda değil, sürekli yaşamın sürdüğü canlı bir mekan olacak. Nikah salonlarının haricinde proje içerisinde bulunan 8 adet dükkan, 1 adet kafeterya, 150 araçlık otoparkı sayesinde, vatandaşlar nikah haricinde de burada zaman geçirip, alışveriş yapabilecekler.

Sonbaharda hizmete girmesi planlanıyor

Özellikle büyük salondaki avize ve bazı kaplamalardan dolayı özel üretimin yapıldığı yeni Nikah Sarayı’nda çalışmalar yoğun bir şekilde sürdürülürken, sonbaharda hizmete girmesi planlanıyor. Malatya ve bölgede örnek olması beklenen yeni Nikah Sarayı, mimari yapısıyla da büyük dikkat çekiyor"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız