SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bir Partinin Üyesi Değilim"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:08:59
A- A+ PAYLAŞ

"Şeker Hoca" olarak tanınan Şeker Camii eski imamı Celal Tilgen, Vatan Partisi'ne üye olduğu ve bu partiyi destekleyeceği yolundaki iddiaların doğru olmadığını bildirdi.

Vatan Partisi İl Başkanlığı'ndan bir süre önce yapılan açıklamada, Elazığ'ın Gemici Köyü'nde ziyaret edilen Tilgen'in, Vatan Partisi'ne üye olduğu ve parti rozeti taktığı belirtilmişti. Haberin ekinde de, Tilgen'in Vatan Partisi yöneticisi ve adaylarıyla birlikte bir toplu fotoğrafına yer verilmişti.

Tilgen, bazı basın organlarında yeralan Vatan Partisi'ne üye olduğu, parti rozeti takıldığı yolundaki haberlerin tamamen gerçek dışı olduğunu, partililerin kendisini kayısı bahçesinde ziyaret ettiklerini, kayısının sorunlarını konuştuklarını, bu konuşmalarının kamuoyuna doğru olmayan bir şekilde yansıtıldığını, kendisinin siyasetle ilgilenmediğini, herhangi bir partiye üye olmadığı gibi destekle ilgili herhangi bir sözünün bulunmadığını kaydetti.

ARŞİV FOTO: "Şeker Hoca" diye tanınan Celal Tilgen

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız