SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Garip Olay!

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:38:04
Bir Garip Olay!
A- A+ PAYLAŞ
Malatya'da faaliyet gösteren bir petrol istasyonuna giden bir kurumdan çalışan memur, 1 saat boyunca durdurduğu 70 aracın deposunu 'hayır olsun' diye cebinden doldurttu. Şaşkınlıkla izlenen şahısı ailesi gelerek evine götürdü.
  
İlginç olay, Sivas Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir petroL istasyonunda meydana geldi. Petrol İstasyonu'na giden F.F.Ö. adlı şahısın kahramanı olduğu olayla ilgili olarak Petrol istasyonu işletmecilerinden Birsen Akel Önal, "Bir vatandaşımız geldi ve bütün araçları durdurarak, tüm araçların depolarının ful doldurulmasını istedi. 1 saat boyunca böyle bir satış devam etti. Kendi hayrına yaptığını söyledi. Limitinin olduğunu söyleyerek, bu satışı kredi kartları ile yapmak istediğini söyledi. Kendi şifresini girerek, çeşitli kartlardan limiti bittikçe bu işlemi gerçekleştirdi. Yaklaşık 70 araca akaryakıt doldurdu. Biz eğer durdurmasaydık, daha da devam ederdi. Petroldeki marketten ise sadece Türk mallarını tercih etti. Müşterilerin isimlerini aldı. Birçok aracın deposunu doldurdu" dedi.
  
Şahısın yaptığı işlemden bir sıkıntı olup olmadığını öğrenmek için polis çağırdıklarını ancak, her hangi bir sıkıntı olmadığının tespit edildiğini anlatan Önal, "Tamamen kendi iradesi ve bilinci ile yaptığını söylediler. Ondan sonra ailesi geldi. Biz ne amaçla yapıldığını öğrenemedik. Polis gelmeseydi satış devam ediyordu. Bir araç bile 300 TL tutarında akaryakıt doldurarak gitti, hayırseverin parası ile. Bize 70 bin TL olduğunu ve bazı firmaların sponsor olduğunu, hiç bir probleminin olmadığını söyledi. Bankalar ile irtibat kurduk, kendi adına kartların kullanıldığı öğrendik. Kredi adına kartlarla insanlara burada 1 saat bedava yakıt dağıttı" şeklinde bilgi verdi.
 
Şahısın psikolojik sorunları olduğu ileri sürüldü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız