SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye ve TSE Protokol Yaptı

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:40:05
Belediye ve TSE Protokol Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Darende Belediyesi ile Türk Standartları Enstitüsü protokol imzaladı. Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser’in makamında imzalanan protokolde Darende’ deki apartmanların asansörlerin kontrolünü artık Türk Standartları Enstitüsü yapacak. 

İmza töreninde konuşan Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, “Geldiğimiz günden beri en kaliteli hizmeti getirmek istiyoruz. Darendeli hemşerilerimiz en güzelinden faydalansın istiyoruz ve bunun için çalışıyoruz. Çünkü Darende’de doğduk, yetiştik. Bugün de Türk Standartlar Enstitüsü ile bir protokol imzalıyoruz. Bu protokol ile Darende’deki apartmanlarımızın asansörleri daha güvenli ve daha sağlıklı olacak. Asansörlerin devamlı kontrolleri Türk Standart Enstitüsü tarafından takip ve kontrol edilecek. Yapılan projelerle Darende daha da güzelleşecek. Projelerimizi hayata geçiyoruz. Darende’ye ve Darendeliye en kaliteli hizmeti getireceğiz. Darende İstanbul’un en güzel semtlerinden birisi gibi olacaktır” dedi.

Türk Standartları Enstitüsü Malatya Ürün Belgelendirme Müdürü Eraslan Yılmaz ise, “Asansör muayeneleri yasal bir zorunluluktur. Bundan dolayı başkanımızın özellikle Türk Standartları Enstitüsü tercih etmesinden dolayı mutluluk duyduk. Biz de bu alanda çalışan uzman arkadaşlarımızla Darende’deki asansörlerin insanlarımızın can ve mal güvenliğine zarar vermeyecek şekilde işletilmesi için elimizden gelen bütün çabayı göstereceğiz. Tabi bununla birlikte ilk ruhsatlandırma ve muayenelerinde hiçbir eksiksiz asansör olmayacak şekilde belediyeye bildirilip, ruhsatlandırılmasını sağlayacağız. Ben başkanımıza teşekkür ediyorum, Darende en iyisine layık. Bundan sonraki aşamamız Darende Belediyesi’ne kalite yönetim sisteminin belgelendirilmesini yapmak” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız