SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bazı Çevreler Sabote Etti"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:48:31
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Ankara Şubesi’nde kongre heyecanı yaşandı. Yapılan kongrede mevcut başkan Kamil Göksu yeniden başkan seçilerek, güven tazeledi. 

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Ankara Şubesi’nde kongre yapıldı. Hakim Evi Konferans Salonu’nda gerçekleşen kongreye siyasiler, iş adamları, bürokratlar, sivil toplum örgütleri temsilcileri, MASTÖB Genel Merkez Yöneticileri ve MASTÖB Ankara şube üyeleri katıldı.

Kongrenin açılış konuşması MASTÖB Ankara Şube Genel Sekreteri Avukat Coşkun Türkmen tarafından yapıldı. Kongreye MHP Genel Başkan Yrd. Ankara Milletvekili Zuhal Topçu, AKP Malatya Milletvekili H.Cemal Akın, Malatya eski  Milletvekili Ali Osman Başkurt, Malatya eski Valisi Mustafa Yıldırım, Emekli Danıştay Üyesi Engin Kumrulu, Sayıştay Denetçisi ve Sayıştay Dış İlişkiler Başkanı Hacı Ömer Köse, çok sayıda bürokrat, işadamı ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

Kongrede Malatya eski Valisi Mustafa Yıldırım, Malatya Sivil Tolum Örgütleri Birliği Ankara Şubesi onur üyeliğine layık görüldü ve kendisine onur üyelik beratı verildi. MASTÖB Başkanı Kamil Göksu konuşmasında Malatya Evi Projesine değinerek, “Malatyalılar, bu projeyi hayata geçirecek potansiyelde. Birlik ve beraberlik içinde hareket edildiği taktirde bunlar gerçekleşmeyecek projeler değil. Ayrıca sitem ederek, kamuoyu baskısı yaratarak, siyasiler üzerinde baskı oluşturmak için yaptığımız girişimlerde bazı çevreler tarafından sabote edildik, bu tür davranışlar bu kişilere hiç yakışmadı. Malatya Milletvekilimiz Sayın Ömer Faruk Öz’ün girişimleriyle projemiz belli aşamalara getirildi. Sayın milletvekilimize huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum” dedi.

Faaliyet raporunu MASTÖB Ankara Şube Başkan Vekili Metin Alanyüz, denetim kurulu raporun ise Halil Cansız okudu. Kongrede MASTÖB’de çalışmalarını sürdüren Muharrem Gürer’e, Divan Kurulu Başkanı Bahattin Atilla tarafından plaket takdim edildi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Zühal Topcu ve AKP Malatya Milletvekili Cemal Akın da konuşma yaparak, Malatya Evi Projesine değindiler.

MASTÖB Ankara Şube Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor:

“Kamil Göksu, Metin Alanyüz, Selçuk Kaymaz, Ali San, Bülent İnce, Cemal Subaşı, Mustafa Namık Güzeler, Erhan Özcan, Coşkun Türkmen, Ali Kemal Şahin, Yılmaz Gürbüzer.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız