SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Basketbol Şampiyonası Yapılacak

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:19:44
Basketbol Şampiyonası Yapılacak
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya’da özel sporcular Basketbol Şampiyonası’nın 31 Ekim günü başlayacağı bildirildi. Yeşilyurt Kaymakamlığı tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “İlçemizde bulunan Malatya Özel Eğitim Uygulama Merkezi (Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi) bünyesindeki Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübümüzün girişimleri ve sportif başarıları (2 yılda 70 i altın olmak üzere 116 madalya) sonucu Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu, 2014 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Basketbol Şampiyonasının ilimizde organize edilecektir” ifadeleri kullanıldı.

“Bu organizasyon ilimiz başta olmak üzere İlçemizde ulusal anlamda özel sporcular ile ilgili tarihinde ilk organizasyon olacaktır. Ayrıca bu ulusal organizasyon Malatya’mızda özel çocuklarımız ile ilgili farkındalık oluşturulması açısından birincil önem arz etmektedir. Şampiyona Yeşilyurt’un dolayısıyla Malatya’mızın tanıtımı açısından da büyük bir fırsat olmakla beraber, birlik beraberlik içerisinde organizasyona sahip çıkmamız önemli bir etken olacaktır” denilen açıklamada, daha sonra şunlar belirtildi:

"Düzenlenecek Organizasyona 7 bölgeden 14 takım katılacak olup toplamda organizasyona 150 sporcu iştirak edecektir. Organizasyonumuzun müsabakaları Yeşilyurt Tecde Spor Salonu'nda ve Battalgazi Spor Salonu'nda yapılacak olup, Şampiyona açılışı 31 Ekim 2014 Cuma saat 10.00 da, kupa töreni ise 2 Kasım 2014 Pazar saat 13.00 da Yeşilyurt Tecde Spor Salonu'nda yapılacaktır. Şampiyona açılış müsabakaları her iki spor salonumuzda 31 Ekim Cuma günü saat 13.00 da başlayacaktır.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız