SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başarının Anahtarı İşbirliği"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:31:34
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Cemil Çelik, Malatya’nın Darende İlçesi Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Dr. Süleyman Eser, “Darende’miz görüldüğü gibi daha bir çok hizmet anlamında eksikliği var. Bunları biz kurumlarımızla vatandaşlarımızla bir arada istişare ederek tamamlayacağız, Üniversitemiz ile de birlikte güzel çalışmalar yapmak Darende’mize daha fazla katkı sağlamayı hedefliyoruz. Bu anlamda sayın rektörümüzün de büyük desteklerine ihtiyacımız var. Bizlerde her zaman kendilerinin yanında olacağız ve güzel çalışmalar ortaya çıkaracağız” dedi

Rektör Çelik ise, “Darende tabii ki bizim için çok önemli. Ben 6 yıl evvel bu göreve başladığımda Darende’ liler bizi sağ olsunlar davul zurna ve kurbanlar ile karşılamışlardı. Bunu unutmak mümkün değil. Bizim de ilk yaptığımız işlerden bir tanesi de Darendeliler ile birlikte Darende'ye bir meslek yüksek okulunun inşasına başlamak oldu. Ben burada Adana’da bulunan DASEV ve Ilıcak Ailesi Rönesans Holding'e de teşekkürlerimi iletiyorum. Bizler hizmet etmek gaye ve çabasındayız. Başarının da en büyük anahtarı işbirliği kültürünü geliştirmektir. Darende hepimizin ne yapılacaksa bunları birlikte yapacağız, bir birimizi destekleyeceğiz. Sayın Başkan da bir ideal için İstanbul’daki hayatını bırakarak Darende’ye geldiler, kendilerine çalışmalarında başarılar diliyor, görevinin bir kez daha hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Rektör Çelik, belediye ziyaretinin ardından İlçe Kaymakamı Bünyamin Kuş’u ve Somuncu Baba Külliyesini ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

Çelik'in ziyaretine İnönü Üniversitesi Genel Sekreteri Doç Dr. Kadir Kartalcı ve Darende Bekir Ilıcak Meslek Yüksek Okulu Müdürü ve Rektör danışmanı Doç. Dr. Cafer Mum eşlik etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız