SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Balkan Şampiyonu Oldular

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:56:43
Balkan Şampiyonu Oldular
A- A+ PAYLAŞ

Badminton Milli Takımı, İstanbul'da düzenlenen 15 Yaş Altın Badminton Balkan Şampiyonası'nda birinci olurken, Malatyalı sporcular Serkan Bayram ile Muhammed Tekel, çift erkeklerde Başkan Şampiyonluğunu elde etti. 

15 Yaş Altın Badminton Balkan Şampiyonası İstanbul'da yapıldı. Malatya'dan milli takım antrenörü Nazım Denizhan ile sporcular Serkan Bayram ile Muhammed Tekel katılmıştı. 3 gün süren şampiyonada, Türkiye, Bulgaristan, Romanya, Yunanistan, Moldova ve Arnavutluk ülkelerinin milli takımları yarıştı.

Müsabakalar sonunda Türk Milli Takım birinci oldu. Çift erkeklerde yarışan Malatyalı sporcular, Serkan Bayram ile Muhammed Tekel ise birinciliği elde etti. Tek erkeklerde ise Malatyalı badmintoncu Serkan Bayram, üçüncü oldu.

"DAHA BÜYÜK BAŞARILAR BEKLİYORUZ"

Milli takım antrenörü Nazım Denizhan ile sporcular Serkan Bayram ile Muhammed Tekel, şampiyona dönüşünde Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı'yı ziyaret ettiler.

Fındıklı, başarılarından dolayı milli takım antrenörü Nazım Denizhan ile sporcular Serkan Bayram ile Muhammed Tekel'i tebrik etti.

Antrenör Nazım Denizhan nezaretinde sporcuların disiplinli bir çalışmayla derece yaptıklarını ifade eden Fındıklı, "Milli takımımız ve sporcularımızın elde ettiği bu başarı bizleri mutlu etti. Biz her zaman sporcularımıza destek verdik, bundan sonrada destek vermeye devam edeceğiz. Sporcularımızdan bundan sonraki müsabakalarda büyük başarılar bekliyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız