SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

BAL'da Malatyaspor'a Kendi Sahasında Şok Mağlubiyet

BAL'da Malatyaspor'a Kendi Sahasında Şok Mağlubiyet
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. Grubunda yer alan, Malatyaspor, Bingöl ekibi Murat 2020 Genç Spor Kulübü’ne sahasında 2-1 mağlup oldu.

Yeşiltepe 1.nolu Sentetik Sahada oynanan maçı Güney Güneylioğlu, Mehmet Eren Ulutaş, Ahmet Canpolat 4.hakem Semra Doğan'dan oluşan hakem kadrosu yönetti.  

Karşılaşmada, konuk takım 9. dakikada Savaş Oday'ın golüyle 1-0 öne geçti. 20. dakikada Malatyaspor Ömer Halis Güven'le 1-1'lik beraberliği sağladı. 24. dakikada rakip takımdan Selahattin Aras'ın attığı gol karşılaşmanın skorunu belirledi ve Malatyaspor, sahasında 2-1 yenildi.

Malatyaspor'un, fikstüre göre 25 Şubat'ta Ovacık Belediye Munzurspor ile oynaması gereken maç, bu takımın ligden çekilmesi nedeniyle, hükmen 3-0 Malatyaspor'un lehine tescil edilecek.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • baba (2 ay önce)
    Ne efsanesi, bu yenilgi için yazmıyorum. Şampiyonlar ligi şampiyonu mu olmuş, Türkiye ligini şampiyon mu ? bitirmiş, iğrenç ötesi bir kelime. Kapatın şu takımı gitsin, yok olsun. Efsaneden kurtuluruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Forzamalatyaspor (2 ay önce)
    Yav yeter artık bıktık şu efsane bilmem ne işte beceremiyoruz ortalıkta dolaşmayın. Bir gücünüz varsa 1.ligde hazır takım var ona destek verin olmuyor zorlamayın
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Ne kadar iğrenç bir kelime efsane. Lig şampiyonu mu olmuş? Türkiye kupasını mı kazanmış? Sanırsın şampiyonlar liğ şampiyonu olmuş, düşüp amatöre giden 40 tane takım var, ne efsanesi?
    %84
    %16
    Yanıtla
  • 1. Ligde hazır takım mı var? Ben neden görmüyorum? merak etme o da amatöre gelecek.
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Ne saçlamalıyorsun birader Sen Ben yokken Malatyaspor vardı. Bu memlekete başarı ve ilkleri yaşatmış bir kulüp. İstanbul taraftarı ancak başarıya göre gider. İyi Kötü Günler Fark Etmez. Malatyaspor nerde ise oradayız
    0
    0
    Yanıtla