SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Bağ Evi Hırsızları Yakalandı

Bağ Evi Hırsızları Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 22 bağ evinden hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Malatya İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Yeşilyurt, Akçadağ, Kale ve Hekimhan ilçe jandarma komutanlıklarına bağlı ekipler, bağ evlerindeki faili meçhul hırsızlık olaylarının çözülmesine yönelik çalışma başlattı.

Araştırmada, Yeşilyurt, Akçadağ, Kale ve Hekimhan'da yazlık olarak kullanılan 22 bağ evindeki hırsızlıkları şüpheliler E.B.ve M.E'nin gerçekleştirdiği, çalınan malzemelerin ise Battalgazi ilçesindeki ikinci el alım satımı yapan E.G'ye satıldığı tespit edildi.

Şüpheliler, adreslerine düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Zanlıların ev ve depolarında çok sayıda suça konu olan malzeme ele geçirildi.

Çalıntı malzemeler sahiplerine teslim edilirken, şüpheliler jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan E.B. ve M.E. tutuklandı, E.G. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bülten- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Ahmet (1 yıl önce)
    Bunlar siradan hirsiz, hadi bunlari sağ olsun kolluk kuvetlerimiz yakaliyor. "zam" yolu ile vatandașin ekmegini, kundaktaki bebeginin sütünü, ısınacak yakacağini, hastanın ilaç parasını, yetimin üzerindeki elbisesini, gençlerin geleceğini çalan, gözü dönmüș doymak bilmeyenleri kim yakalayacak..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Hırsızlık mallarını alan ikinci elciyi de alın içeriye
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ferhat (1 yıl önce)
    Yüzlerini yayınlayın lütfen. 3-5 ay sonra çıktıklarında en azından hırsız olduklarını bilelim.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Doğanyol (1 yıl önce)
    Jandarma ve İl emniyet müdürlüğü personellerini tebrik ederiz. Hırsızları her zaman yakalıyorlar. Başarılar dilerim.
    %85
    %15
    Yanıtla